NANNY MONITOR

08.12.2008

Ahoj vsem maminkam, chtela jsem se vas zeptat kdo mate doma nanny monitor, jak jste spokojene? Chtela bych si ho take poridit.
vsem dekuji za odpoved

Kliknutím vložíte smajlíky:

Myslela jsem si, že se bez něho obejdu. Ale kupovala jsem ho hned po příchodu z porodnice na mimibazaru za 1.100 Kč (po záruce). Měla jsem o malou hrozný strach a pořád jsem ji chodila kontrolovat, jestli dýchá. Teď jsem o hodně klidnější hlavně v noci.

já ho mám a můžu jen vřele doporučit. Je to sice dražší záležitost,ale vyplatí se. nám už jednou pískal a možná zachránil život. Jinak od té doby kdykoliv se vzbudim bliká zeleně. Určitě si ho pořiď,už jen pro tvé klidnější spaní. Já ho nemít tak nespím celou noc a jen hlídám jestli dýchá.
:a: :a: :a:

In reply to by Guffanecek

Ahoj, tak jsem si ho prave take objednala pres net. Uz jsem byla tedy skoro rozhodnuta a jen jsem chtela vedet o vas maminek jestli treba neni zavadovy nebo tak. Mela jsi ho ssebou i v porodnici?

In reply to by Cate

měly jejich a půjčili nám ho. Zeptej se u vás v porodnici,jestli je tam mají,ale to už by měly být vybaveny všechny porodnice. Já ho právě původně vůbec nechtěla,ale tam jsem si na něj tak zvykla,byly jsme tam 11dnů,že jsme ho hned první den po propuštění jeli koupit :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka