Ahoj ledňáčci !!!!!

08.12.2008

Tak už se nám to pomalu ale jistě blíží - ten den D !!!! Jak se máte takhle před vánocemi a jak Vám jdou přípravy na vánoce? Já se mám docela fajn, teda až na to, že jsem neohrabaná, všechno mi trvá jednou tak dlouho, jsem unavená, funím jak lokomotiva a pořád si myslím, že nic nestíhám !! Tak až na tohle je všechno v pořádku ! :s: Cukroví mám pomalu už pečeno, říkám si čím dřív tím líp, i když je to fakt letos dřina, kdybych neměla holky, tak to ani letos nedělám, ale oni se na to vysloveně těší, takže pomáhají. Dárky už taky nějaké mám ale ještě něco mi chybí, jenže chození po městě mě už docela zmáhá, tak zkouším i nakupovat přes internet, je to podstatně jednodušší a někdy i levnější. Dnes jsem byla u doktorky a všechno je v pořádku. Jen jsem zhubla během týdne o půl kila, to jsem ale šikovná ani nevím jak, ale to já zase přes týden určitě doženu. :s: A co vy???? :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,Cukroví už taky máme pečené.Už jen některé dozdobíme a máme hotovo.Já mám poslední dobou docela dost elánu,tak snad mi to vydrží.Dárky už mám taky všechny koupené.Letos jsem koupila každému jen maličkost,protože ten nejhlavnější dárek bude Elinka.K dr jdu až zítra tak doufám,že už líp uslyšíme srdíčko.Přeji krásné odpoledne všem.

já si letos přípravu na Vánoce vyloženě užívám.Mám na to hafo času,tím že jsem celý těhu doma.Takže já už mám vše v podstatě hotovo.Musím se teda přiznat,že cukroví nám letos vyjímečně pekla babička,protože jsem se na to s tím mým velkým břuchem sama necítíla.Dárečky nakoupené,jen nám chybí pro tchýni a té chceme kupovat permanentku do solné jeskyně,takže tam dojdu asi ve čtvrtek cestou na předporodní kurz,mám to hned vedle.Předvánoční úklid proběhl minulý víkend,takže teď už si fakt užívám jen tu pohodičku.A hlavně po Vánocích už jen 3 týdny a bude tu ten náš brouček,takže už se moooc těšíme :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

že to se mi taky stává,že sem tam něco schodim břichem?To si pak připadám jak nějaký exot :) A na druhou stranu si říkám,že se mi pak po tom bříšku bude asi stýskat.I když to už budeme mít prďolku u sebe,tak na to asi ani nevzpomenu :j)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka