kojení a pupeční kýla

08.12.2008

Ahoj zdravím všechny. Malá bude mít za 10 dní 3 měsíce. Všude píšou, že kojení se ustálí tak po 4 hodinách. Ale malá pořád pije po 1,5 až 2, někdy se podaří až po 3 hodinách. Dávám jí 10 - 15 minut z jednoho prsa a pak i z druhýho.Potom, ale občas ublinkne, protože je asi přejezená. Ale, když pláče a nabídnu jí prs tak pije.Má od malička pupeční kýlu, musím ji zalepovat pupík, ale často ji v něm tak divně škruntá, asi se jí tam dostává mlíčko a bolí ji to. Jak je to s kojením u vás a máte zkušenosti s pupeční kýlou? Díky zdravím Věrka

Věrko, naší Viktorce jsou dnes 3měsíce. kojím každý den přibližně stejně, Viky dlouho v noci spí: 04-08-11-13-17-20. a pak obvykle spinká až do těch 4ráno zase... myslím, že miminkům dělá dobře být u prsa. viky je takové "zviřátko" že kdybych jí prso po 15minutách nevzala, tak by sála ještě sto let a pak se akorát vždycky poblinká jak blázen. takže krmím pokaždé pouze z jednoho prsa 15minut a příští kojení z druhého prsa. miminka někdy pláčo ptž jsou unavená, nebo chce být s tebou a když jjí dáš prso, tak bude pít :-) co zkusit dudlík? pupeční kýlu také máme je důležité to lepit tou širokou "papírovou" náplastí, ostatní se zapařují a nedýchají. zítra jdeme do poradny a uvidíme zda už je to lepší. je důležité nenechat miminko hystericky řvát (což u nás je problém, Viktorka řve výhradně hystericky). škrundání v bříšku, troufám si říct, nemá s pupíčkem nic společnýho :-) držím palec ať máte brzy po trápení.
pa :-)

Psat muzou cokoliv,ale realita je jina.....terinka doted papa nepravidelne a vecer kojim i po hodce....proste kdyz mala chce,tak se ma kojit.Jinak s kylou zkusenost nemam.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky