Pěkně mě dneska rozebral dr. na gyn.

08.12.2008

Pěkně mě dneska rozebral doktor na gyn. :n: nechápu :n:
Prý je to divné a že je možnost, že bych byla těhu a přitom krvácela, prý když to mám takové pofidérní, málo, pozdě... Buďto se mi to ještě rozjede a je to bez mimča a nebo to bude dál takto prapodivné a mám přijít 16. až 18. na krev, že mi udělá test, že by měl výsledek v pátek před Vánoci + mi ukončí konečně neschopenku.

Tak teď jsem úplně v kýblu... :-g( :/;x: to určo nebude, ale za to to budu ořvávat až na Vánoce, když mi výsledek řekne až těsně před Vánoci :§) A do té doby se ani nevyspím... :n: A budu se pozorovat a koumat krávoviny. :?

Holky, to je snad to nejhorší, co mi mohl dneska říct. :(

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,hlavu vzhůru.Koukej dopředu a nekaž si předvánoční čas.Já vím kecá se mi to.Zkus si udělal test a uvidíš.

určitě si udělej test at víš na čem jsi :/;x: a budu ti moc držet palečky aby tam byli //..Doktor asi nechápe jaká by to byla stresující doba čekat až do 18.12..takže utíkej pro test a písni jak jsi na tom :a:

tak si kup nějaký pořádný těhu test a zkus si ho udělat,stejně jsi chtěla v pondělí to zkusit. Tohle je fakt blbý a hrozný na psichyku. Určitě si ho zkus udělat,ať víš aspoň pro sebe jak to je. Držím palce at to vyjde a at máš krásné vánoce.

urcite bych si zasla sama na krev a vysledky mas do druheho dne, nebo alespon zkusila tehu test. je zbytecne se nervovat.
krvacet a byt pri to m tehu klido muzes.

ahoj - vim, ze jsi casto na tehle strankach a tak i vim, jak moc to mimi chces. neboj, ono to musi jednou vyjit.
Uvidis toho 16. prosince, je to sice dlouha doba, ale ted pred vanocema to leti. Byl by to ten nejkrasnejsi darek pod stromecek, co?
Tak drzim palce, at se zadari. :a:

In reply to by nevimnic

holky maji pravdu, vzdyt si muzes v pohode udelat tehu test, ale pro jistotu bych alespon dva tri dny pockala, aby to bylo jednoznacne a nebo rovnou sama zajit na krev. Ja jsem byla tehu, domaci test pozitivni, krev pozitivni a ultrazvuk negativni.
Dost me to matlo, protoze mi dr. rekla, ze tam mam cytu a nekde jsem si precetla, ze cysta ovlivnuje pozitivitu testu. Tahle ji asi neovlivnila, protoze za tidem uz bylo na utz neco videt a az za dalsi tyden bilo srdicko.
Byly to velke nervy, protoze uz jsem to jednou mela vsechno takto, ale to srdicko se nerozpumpovalo a vzniklo zamlkle tehu.
A to byly prvni tehu nervy, pak to zacalo, spatne tripple testy, plodovka, cekani na vysledek. Ted jse zda se vse v poho, ale dokud se malej nenarodi ...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Kéž by! Ale je to na palici takto blbnout a navíc si tím ničit i Vánoce... :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky