Koho boli zada?

05.12.2008

Ahoj maminy,
taky jsem tu resila bolesti v krizi a mam pro vas super tip. Nedalo mi to a sla jsem pro radu k rehabilitacnimu doktorovi. Jen se zeptat, jestli mi treba neporadi nejakej cvik, ze mi je jasny, ze tehotny v zadech proste boli, tak jsem nechtela jit brecet, jen pro radu.
Mam to stejne jako ted psala Zandysek - bolest v krizi, leva kycel. No a pan doktor rekl - predklonte se vlevo, vpravo, dopredu, dozadu - a prstem ukazal, kde me to asi boli. No mel pravdu, behem 1minuty me odhalil. Pichnul mi do svalu 2 akupunkturni jehly a sla jsem domu, ze mu mam druhy den zavolat. Jeste rikal, ze nejhorsi je sedet - coz jsem se pousmala, holt u TV lezim :-)
A svete div se, bolest tam naka je, ale uplne zanedbatelna a hlavne jina a po tom vsem docela prijemna :-). Nic mi nekontrolovatelne nevystreluje do kycle, jen me to tam tak tupe poboliva, zadny drama. Miluju svou novou bolest - a nejsem blazen :s:
Takze holky, vrele doporucuju, stoji to za to!!! :qu:

Díky za radu. já jsem takovej srab a bojim se ke všem doktorům, ale tohle asi stojí za to když ti to tak pomohlo... tak papíík

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky