?

08.12.2008

holky co umi a meli by uet deti v 10 mesicich??? klido i pisnete co zvladaj vasi broucci :) dekuju!

Tak nám je dneska 10.měsíců a plazíme se jako voják, po čtyřech šel tak 2x asi 4 kroky a dost, ale na čtyři se posadí a houpe se. Dělá paci paci, když chce tak i zamává, říká máma, táta, teta, dělá nenene, někdy prosím prosím. Chodí kolem nábytku a postýlky, capká za dvě ručky, za jednu mu to tolik nejde. Hačá, z lehu si sedne(ale to praktikuje málo kdy :s: ) a ze sedu lehne.Jo a ještě když se mu chce tak ukáže jak je veliký, jinak mi otvírá šuplíky a vyhazuje prádlo a v kuchyni nádobí :00: Snad jsem na nic nezapoměla ;)

Ahojky :a: :a: :a:
Tak my mame 23.12 10mesicu.A mala se plazi vsude mozne a vsechno vytahuje.sem tam na ctyrech ale to udela jen kousek a zas se plazi,ma proste svuj styl :!k: Jinak rika baba tata ale mama ne :n: Pak dela paci paci, to si vyzaduje :s: zacne tleskat a ja musim taky :s: Jinak sedet sedi,ale jeste vidim ze ty zadicka zpevnee jeste moc nema takze moc neposazuju.Ale jak je na ctyrech tak uz dava prdelku na bok takze si asi z kleku sedne ale az casem.Jinak to je asi vse.

Vašíkovi bude 25.12. deset měsíců. Leze po čtyřech, všude se postaví a drží se jen jednou rukou,taky chodí kolem gauče. Krásně říká máma ,a všelijak drnčí. Umí paci paci a někdy udělá že je velikej,ale ne pokaždý když mu to řeknu.

Karinka bude mít 11 8měsíců ale už suveréně leze po 4 staví se o nábytek, žvatlá BABA a nědky se povede i MAMA a když jí postavím a pustím tak už se chvilinku snaží udržet

ahojky, tak nam bude 10 mesicu az 26.12., ale snad to neva :) plazime se, obcas zvladneme i pochod po 4 (ale hodne kratce a pomalu), sedame si, ale ze stoje, kdyz jsme opreny o nabytek nebo postylku, pomalu pochodujeme kolem nabytku, umi udelat papa a jak je velika, krouti hlavou jako ze nene, rika tata, drndrndrn kdyz je nastvana, titak (hodiny)

In reply to by zabka.

ahoj, tak malymu je deset dneska.. leze po ctyrech jako drak, dela most popredu - tzn. stoji na rukou a nohou a prdelku ma nahore, stoupa si pomoci nabytku, popochazi kolem nej, hazi vecma, rika tata, baba, dede, jeje, ham, aga, aba, a par dalsich "slovicek", umi tleskat, obcas udela jak je velikej ale jen kdyz ma naladu, jo a taky mi kramuje veci ze skrinek kdyz ho necham (nebo spis nezastavim).. ja nevim, ted me nic dalsiho nenapada :-)

In reply to by zabka.

:one: to na 4 to pujde samo behem chvile :D jinak teda my delame ahoj(aspon to tak zni jak to opakuje) a mava pritom packou velika mi neumime - nejak sem to zapomela ucit - tak musim zacit!! jinak s tim chozenim - pockej tohle je jeste zlaty me uz obcas dela 2 kroky sama a to je ted vo zuby :s: ;) a mama nerika??? to musi spis jak tata ne? ;) my teda taa nepovidame - neucim.... jinak brepta jak dabel takze popravde mezi nami mame sikulky!!! :girl:

In reply to by Johanka a Rozinka

s tim lezenim nevim no, jako ona to umi, ale prijde, ze ji to nebavi :n: toho chozeni se taky desim, uz ted za ni porad chodim jako ocasek a bojim se, aby si nenabila cumak :00: hele tata rika od 6. mesice (fakt), mama do ni hustim od rana do vecera a jarda taky, i tchyne a vseho vsudy to rekla tak 3x :!k: jj, jsou to nase holky sikovny :girl: :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka