vystouplý pupík???

08.12.2008

ahojky,chci se zeptat,komu z vás vystoupil pupík ,zda čekáte holku nebo kluka a ,ve kterém týdnu...a je to vždycky?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, čekám holčičku. Pupík mi začal vystupovat kolem 30. týdnu a tak polovystouplý - když stojím - ho mám asi tři týdny. Teď jsem 35+1. Myslím, že pupík vystupuju jak komu. Podle velikosti samotného břicha a jak je mimčo rozložené a taky zaléži na tom jak ti ho udělali v porodnici. Někdo ho má běžně povrchově, takže je jasné, že mu vyleze a někdo ho má zastrčený vevnitř, takže mu nejde vůbec vidět, ten má větší pravděpodobnost, že mu nevyleze.

Ahojky,tak já jsem ve 28.tt a pupík mám zatím vylezlý tak na půl :s: a to už asi měsíc...ale už teď se mě pár lidí ptalo,jestli jako mám propíchlý pupík :s: :s: jinak čekáme holčičku :girl: :a:

Ahojky, mně pupík nevylezl, teda spíš nedovylezl, jsem 37tt, čekáme klučíka, ale myslím, že je to proto, že v něm mam jizvu po laparce, která ho jakoby drží...Zbytek by vylezl, ale nejde to. Tak jsem za to ráda, ještě by mi do něj manžel cvrnkal :-)

Ahoj,já jsem na konci 30 týdne a pupík mám vylezlý už dobrý měsíc.Čekáme chlapečka,ale to si myslím,že na to nemá vůbec vliv.Záleží na tvém pupíku :)

Ahoj, já jsem ve 30.tt a pupík mám vylezlý tak 3-4týdny, je to dost komický,ale pod svetry se to ztratí, horší by to bylo v létě :j)

ahoj, my čekáme chlapečka a pupík mi vystoupil kolem 35tt. když se zakloním, tak vyleze ještě víc, což vypadá šíleně, takže se s přítelem bavíme :D

Nazdárek. Mě vylez pupík asi v pátým měsíci a to dost a vypadalo to pěkně legračně. Máme chlapečka a po porodu trvalo dost dlouho, než zase zalez. to vypadalo ještě legračnejc :ww: . Myslím, že to vždycky být nemusí. Asi je to podle toho, jakej ten pupík máš.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka