Tvrdnutí a malá bolest v břiše

08.12.2008

Ahoj holky, tak už mi třetí den tvrdne dost břicho, asi 10x za den ho mám jak šutr a trošku to bolí. Tak si říkám, že už se to asi blíží... jak to máte vy? :dance:

dalsi do klubu :), ja mam tvrdunti uz dlouho a to i ted, co beru magnezko a gynipral - to jsem zvedava, co to udela, jakmile to prestanu 36 tyden brat, to bude asi radost...to bude tvrdnout co chvilku asi...si delam vzdycky srandu, ze male udela "krunyr", aby melo klid...predevsim, kdyz pritel stoucha do briska a "trepe" s nim... :)
tak se drz, no nejhorsi je, ze clovek fakt nevi kdy, tedka jsem se dozvedela, ze od zname kamaradka mela termin na konci ledna a zacala moc krvacet, takze museli zasahnout a male ma 1,6...tak snad bude vse ok...

:00: ,já měla tvrdnutí taky,tak vám moc držim palečky ať to dotáhnete v pohodě a jste zdravé vy i mimíškové :h: :a: Gabča,Filípek,Domčulka

Ahoj, já končim 36.tt a tvrdý břicho mám skoro pořád. Nebolí to,jen to tak pne a do pravý nohy mi jde teplo.Je to dost nepříjemný,ale jinak nic nepociťuju, někdy mě píchá uplně dole,ale to asi dělá mimi hlavou.Tak ještě chvíli :)

Ahojky,
tak mi máme dneska první termín a nic moc velkýho se u nás neděje :? . Malej je v bříšku v pohodě. Teda, mám křeče docela často, ale není to ne odjezd do porodnice a bříško mi tvrdne už během dne a změkne jen když ležím v posteli a spím.
Takže ani nevím kdy to přijde, jen doufám, že hodně brzy. Ráda bych to měla za sebou.

Vydrž, ještě máte čas :one: :c: .

Verča

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky