Posledni babykino :'-(

08.12.2008

Holky, jsem strasne smutna a zklamana :r: Vcera bylo posledni nuggikino. Z neznameho duvodu vsechny kina (respektive baby provoz) tady ve Svajcu zrusili! Od noveho roku uz zadnou prvni nedeli v mesici nestravime v kine i s Angelkou! :r: :r: :r:
Vcera davali Madagascar 2 - no nasmali jsme se jak blazen a paradne si to uzili :!k: , takze to bylo alespon hezke rozlouceni. Byli jsme tam i se znamyma a pak sli k nim na obidek - raclette... hmmm mnamiky papiky :hu:
Prihodim vam sem par fotecek.
:a: :a:

Ahojdá, tyhle fotečky jsou fakt krásný a ta tmavá ti moc sluší a Angelka je kočka a koukám že ženicha ani moc nepacifikovala jak na těch fotkách minule :!k:

In reply to by Ditousek

Ahojda holky,
dekujeme za pochvalu! No ja se uz tesim na melirek, ale neni to az tak marna zmena, to mas pravdu :///:
Angelka byla k Mikeovi tentokrat moc hodnoucka, ale Mike ji celkem postaroval... hold je to marne, co se skadliva... :s: :s: :s: prihodim par fotek ;)

tak nejdřív malá je tak nádherná a Míšo,ty vypadáš čím dál líp, máš tmavší vlasy? Tobě ty krátký fakt seknou,má to šmrnc :one: . Jsi už i krásně štíhlá,jako by si ani nerodila,no můžu závidět. Jinak s tím kinem to mě mrzí,nechápu proč každou dobrou věc musí rušit, že by neutáhli provoz??? Je to škoda,kam mají maminky v takovémhle počasí chodit, na procházku to taky pokaždý nejde. Jinak racllete já miluju,dokonce jsem si na to objednala i pánvičku. Myslíš,že jsem jí použila :!k: ,vždycky to jíme u známých sem totiž líná,ale o vánocích to udělám,slibuju :!k: . Jak se jinak máte?Gabča,Filípek,Domčulka

In reply to by Bestyjka.

Ahojky Gabinko,
dekujeme moc! Vlasy mam opravdu tmavsi - jsou od porodu uplne hin, takze jsem na ne mrskla "pflegefarbe" - odstin mandlova hneda. Blond resp. melirek nahodim opet az uz mi prestanou tak moc vypadavat (snad to bude uz brzo :///: )
Kilca uz jdou zase pomalinku nahoru, ale jeste stale nemam to, co jsem mela pred zacatkem tehu, takze jsem fakt spokojena a vdecna tem nasim raubirum :!k: + :dog: , ze me stale udrzujou tak fit :\x: :\x: :\x: (nic jineho totiz nedelam, takze to musi byt jedine diky tem nasim prochazkam a drandeni po lesich :/;x: )
To kino me fakt moc mrzi, ale co nadelame. Budeme si muset najit nejaky jiny ritualek na nedeli... A doufat, ze ty kina zase brzo pro nas maminy a tatky zase otevrou :s:
To je super, ze mas doma panvicku na raclette! :one: je to fakt bezva mnjamka co? ! :hu: :a\|: ja se tim taky nemuzu nabazit a komu jsme mohli, tomu jsme to taky koupili, takze i kdyz jsme prave v Cesku, pripadame si jako "doma" - vsude smrdi ten tavici se syr :s: o fondue ani nemluvim :!k: :!k:
Jinak se mame dobre, Angelka roste, basti mrkvicku a kasicku smichanou s mlickem na vecer. Jen se mi ted v noci zacina budit s placem, coz do ted nedelala. Tak ti nevim, co ma. Na zoubky to jeste snad nevypada a ani se nezda, ze by ji trapilo neco jineho.... Uvidime, zatim to byly dve noci. Kdyz to neprestane do tydne, zeptam se na to pri dalsi poradne (v pondeli).
Ted prave se chystame na dalsi prochazku, venku je ale kosa jak z nosa a desne fouka severak, taxe mi tam fakt strasne chce. :n: :n: :n: Ale musim, :dog: lenny uz je netrpelivy a mala uz se ted prave pokadila, takze muzu prebalit a vystartovat :!k: :!k: :!k: :!k:
A co vy? Jaxe mate? videla jsem tvoje fotecky - tu jak je tam Filda skloneny k Domci i Domcu jak pase konicky... je to nadhera, co mit je takhle u sebe...
My jsme ted v kine videli maminku s prave :||): mimcem a ja z toho byla uplne na mekko - takovy drobecek... Kdyz si vzpomenu ze Angie mela kdysi jen 3kila... no je to sila, jak to leti!
Tak krasny den a pusu Fildovi a Dominicce.
Papa

ahoj, to je fakt pitomy.. A kde tam bydlite? V jakym meste? Nebo to zrusili vsude?? :( Vzdyt je to na hlavu, vsude je plno rodicu s detma tak proc to rusi??

In reply to by Räberka

tak ta´mtu vasi cast svajcu neznam, jen zurich a velmi blizke okoli a tam jsou samy pornokina.. pro deti jsem tam taky nevidela. Ackoliv jsem tam pobyvala v dobach, kdy jsem o mimi ani nepremyslela tak mozna jsem si jen nevsimla protoze to nepropagujou tolik jako sex..:-) nebo spis :(

In reply to by Hankitacz

Tak v Curychu bylo jedno primo - Arena Filmcity, ale to je ted uz taky zrusene... Ale mas pravdu, dokud clovek mimi nema, podobne veci zrejme nevnima ;-) my to nahodou slyseli v obchodnaku, tkery to sponzoroval jako malou upoutavku jejich rozhlasem - kdyby tu Angelka nebyla, asi bych usi ani nenastrazila :-D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka