zvlhcovac vzduchu???

08.12.2008

tak rozhodla jsem se ze koupim Rozikovi zvlhcovac vzduchu... teda je drahej jak svin ale pocitm ze dostanem naky penizky na jeziska , neco da prasatko a zbytek doplati mama....Vybrala sem tento-viz obr. je skvelej v tom ze z chobotu mu jde priiimo para ktera se bude snaset nad hlavicku maly ve spani.... mam totiz dost suchy vzduch v pokoji a mokry rucniky a misky s voudou na topeni moc nezabiraj... a mam strach aby si malka nevypestovala jako ja astma :00: takze zkusim tomu predejit.... Tech 1600 mi za to stoji :) jinak mate nekdo s tim zkusenost???

Ahoj Johanko, taky mame zvlhcovat uplne stejny princip, ale obyc vzhled :( tenhle je uzasnej pro deti :) gratuluji :)

janka.82

Ahoj Johanko. 1600,- ? to je dobrá cena :w: Co jsem takhle koukala na internetu, tak jsou mnohem dražší. Taky bych ho chtěla pořídit. Taky máme suchý vzduch a u mě se objevily malinko problémky.

No paráda a navíc vypadá dost dobře! 1600,- za to vážně stojí!! Kde jsi ho našla?? Já o něm totiž už taky docela dlouho uvažuju! Máme suchý vzduch a to dost!Katka a Vivi

In reply to by Gasinka.

jee tak ten ja nasla normos pod googlem jako zvlhcovac vzduchu úro deti - ale maj tam tenhle i za vyssi cenny ale pokud chces a vydrzis tak ti poslu odkaz kde sem ho nasla jako nejlevnejsi (ale ten mam ulozen u segry v nooteboku a ta se vrati ve ct vecit...) kdyztakl poslu ve zpravicce odkaz ju?

ahoj holky my teda zvlhčovač máme, manžel je taky astmatik a když se nadechne přímo té páry tak se mu dýcha o hodně líp, jinak ti to jen schvaluju. je to fakt dobrá věc a za to zdraví těch 1600 stojí

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky