Dobré ráno dubňačky... :)

08.12.2008

:a: dobré ráno všem... Tak co máte dneska v plánu? přítel odvezl dceru do školky a já přemýšlím co budu celý den provádět.

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj holky, často si čtu vaše příspěvky,ale moc nepíšu, vždycky když se chci vrátit k přečtenému třeba až odpoledne, tak to nemůžu znovu najít.
Já už mám napečeno asi pět druhů, včera jsem pozvala na oběd oboje rodiče a tak dnes relaxuju, protože mě bolí příšerně záda pod pravou lopatkou, docela se mě to teď stává často, nikdy jsem na to netrpěla.
Jak se chystáte na Vánoce, já jen trošku poklízím,ale nic převratného, však ono se to nezblázní ajsou i důležitější věci.Příští týden mě čeká velký UTZ tak už se moc těším,ale i bojím,aby bylo vše Ok.
Zrovna se dívám na internetu po nějakém kočárku, líbí se mi X-lander,ale našla jsem podobný se vším všudy výjde asi o šest tisíc levnější, jmenuje se Coletto, nemáte s ním nějakou zkušenost.
Mějte se

:) ahoj Luci,tak ja jsem byla o vikendu tak aktivni,ze dneska stravim asi celej den doma :s: :s: manzel jel lyzovat do rakouska,tak jsem vzala syna na vylet a odrovnala jsem si nohy,takze jakejkoliv pohyb je ted pro me utrpeni :s: no jo 5 mesicu se nehybu a pak se takhle znicim :spid: jeste,ze tady u pc me nic neboli :///: :s: :a:

In reply to by lenkaxxx

tak odpočívej, u nás bylo podlouhé době o víkendu moc hodno, no j´čert strašil a já si konečně užla klid :)
Jinka jsme jeli koupit stromek , takže základ máme ... co se nohou týče, tak na ty trpím už nějakou dobu, miminko mi dává zabrat... ale ve čtvrtek ho opět uvidím, už se těším.

tak já jdu za chvíli na kosmetikuuuu :\x: .. už se hrozně těším, nebyla jsem tam snad rok. A potom musím trochu poklidit po včerejší atomovce :!k: a odpoledne budu zadělávat těsta na zítřejší pečení.

Ahojky, tak já jdu dneska do poradny a jsem zvědavá jak dopadnu ;) . Jinak musím do banky, na poštu zaplatit tričko, vybrat lino, kouknout se po nových postelých a dál jsem to zapoměla :s: :s: Nemám ještě skoro nic na vánoce, takže nejsopíš budu utrácet.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka