35 tyden tehotenstvi

08.12.2008

ahoj holki
potřebuji poradit jaky vložky si mam koupit do porodnice.
jakou značku mate vyzkoušenou.mam termin 27ledna a než se nadějemem tak je to tady
tak potřebuji do koupit věci jako sou pleny a podprdu kojici.poradte mi jaky pleny jsou nej
pro miminko

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já si koupila vložky v lékárně - úplně obyč, Dr. je chtějí, protože na nich dobře kontrolují krvácení (při vizitě). Dali mi je v igelitce balené po 20ks. Plenky jsem u malého používala Hugies, ségra taky moc Pampers nechválí, takže mám nakoupené i z Tesca, Plusu a DM drogerie. Uvidíme. Myslím, že je to jedno, spíš koukám na cenu, vždyť my jsme holky vyrůstaly na látkových, takže co papírová - to komfort, takže spíš ty co budou nejlepší, ty budu dávat na noc, přes den mimi stejně pořád kaká, takže se furt a furt vyměňuje :00: ...ahoj :a:

ahoj, jakto, ze jsi ve 35tt, kdyz mas termin dele nez ja a ja jsem ted ve 35tt? Jinak vlozky mam Samu a plinky Pampers a Huggies newborn, vyzkousime jake budou lepsi. Kojici podprdy mam dve, jednu o cislo vetsi a jednu stejne cislo jako mam ted, protoze se mi prsa zatim vubec nezvetsila. Kdyz bude potreba dalsi, vyslu nastavajiciho tatinka na nakupy, to bude rada :)

Já asi budu pořizovat plenky z Tesca, v těch barevných obalech, všichni je chválí, prý jsou lepší než Pampers a tak.

In reply to by Janina_00

ahoj
nevim je to zajimavy ted jsem začala 36tyden.nechapu jak to počitaji a termin mi taky nevychazi na konec ledna ale zacatkem ledna.tak uvidime.až bude chtit jit muj malej na svět tak pujde :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka