TAK A JE TO TADY

08.12.2008

Ahoj holky moje zlate :)
tak ja na rozdil od misky009 mam naprosto, ale uplne jasno MS dorazila o den driv a rovnou v plne parade zadne slabounke spineni :( bolest hrozna :oci: no ani jsem moc nesmutnila jsem cekala ze to bude horsi :) jsem rada ze uz vim na cem jsem a ze si budu moct dat s mojim milackem vecer svaracek :) merit budu dal a uz se tesim na vanocni snazilkovani :smich: :smich: no a taky jsem zjistila ze bazalni teplota nelze sotva klesla a uz je to tady, priste ji budu vic verit :spider: no tak preju vsem at to co nejdriv vyjde :)

Ahojky, tak na jednu stranu je to škoda, na druhou stranu opravdu víš na čem jsi a nemusíš čekat a bláznit :00: . Bereš to opravdu sportovně, to je dobře ;) . Snažíte se první měsíc, tak snad to brzy vyjde. Aspoň víš, že tvoje tělo funguje tak jak má, ovulka proběhla a cyklus je pravidelný :qu: . Takže přeju brzké krásné // na těhu testu a krásné vánoční :e):
:a: :one: :dance: :c: :\x:

To mě moc mrzí :( Ale jsem moc ráda, že to bereš v rámci možností pozitivně :) Jste teprve na začátku, a když to nevyšlo teď, vyjde to třeba hned další měsíc a budete mít malého Ježíška ;)

In reply to by kesja

Dekuju moooc :) kdybych nemela tu vasi podporu asi bych byla vice smutna, ale jak vidim kolik holek se snazi tak dlouho tak bych to prala radsi jim nez sobe :) ja mam cas mame pred sebou rekontrukci. A nic by se nestalo kdybysme si miminko "upekli" az v novem :D

Ahoj, to je mi líto. Ale jste na začátku, ovulku máš a třeba to vyjde hned další měsíc a budeme mít Vánočně počatý miminko.
Já mám takový Vánočně počatý doma.

Jé a vypadalo to tak nadějně. Tak sand příště. já jsem zjistila, že asi vůbec není ovu, takže počítám s MS na 100%.

In reply to by Dadis

no to jo :oci: no ja to mam napoprve dost jasne tak jsem spokojena :) ale kdovi co me ceka ted. Uz jsem zase zacla s cajem na upravu cyklu tak doufam ze moje krivka bude hezka jako ta prvni :) no tak uvidis ovu muze jeste prijit to nebudes vedet dokud to nedostanes :) a kdyz tak si zajdi k Dr. a ted ti hned na ovu neco da :)

Ahoj Helí :h: tak aspon že už to máš jasný vid? já taky myslela jak budu v tomhle měsíci z toho v hajzlu a vůbec jsem nebyla taky se těším na další snažilkování :-)juupí hrrr do dalších dnů at už se zase můžeme těšit :s: :s: :s: :s:

In reply to by powynka

jj fakt bych to nechtela jako miska, to by bylo fakt trapeni pro me. Takhle vim ze to nevyslo a muzem jit dal :tanec: vyjde to a kdyz ne dalsi mesic tak ten dlasi :) tak aspon nebudu mit bricho kdyz budem predelavat :D a jestli jo tak jeste neviditelne. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka