Štěpánek

08.12.2008

Ahojky, tak hlásím, že jsem se konečně dočkala :) ...vlastně malýmu už je týden :n: , to to letí. Takže narodil se 30.11.2008 ( stihli jsme ještě listopad ;) ) ve 13.30, vážil 3550g a měřil 50cm....Porod byl trochu těžší, ale o tom až jindy...měli jsme problémy s kojením, ale už je to snad za námi ( proto nás pustili z porodnice dýl ).....
I když noci probdíme a propláčeme, je to prostě zlatíčko :cc): .... :h: :h: :h:

Ahojky! připojuji se ke gratulacím! Já měla 29.11. narozky, takže to mi je Štěpánek blízkej jako střelec ;-) :one: ;) Přeju hodně zdravíčka a lásky ,měj se krásně :k: pa ;)

Ahojky, moc gratulujeme ke Štěpánkovi, ať pěkně roste ;) A neboj, ty noci se zlepší, našemu malýmu je měsíc a v noci krmím už jen 1-2x ;)

Mocinky gratulujeme a strasne moc si to zuivej,za chvili ti bude chodit a uz to bude enco uplne jineho.V tomhle obdobi je na tobe miminko 100% zavisle a jsi pro nej to nejdulezitejsi na svete! :h:

Moc blahopřeju :cc): :cc): :cc): Všechno je to těžké s miminkem, ale to mrně za to stojí !! Jsou to takové zlatíčka maličké !!!!! Přeji hodně zdravíčka a štěstíčka tobě i malýmu !!! :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky