Proc moje dite v noci nespi????

08.12.2008

Dobre ranko vsem,
uz zas zacinam byt vyrizena.Adamek po tom,co se mu behem mesic vyklubaly 4 zuby tyden hezky spal a ted uz je tady zas ten nocni masakr,kdy je treba 8x vzhuru,protivnej.Uz fakt nevim co delat.Ze by to byly dalsi zuby nebo co? Docela me to nici,protoze res noc nespim nic a pres den malej taky skoro nespi kdyz uz tak 2x nejakou 20ti minutovku a to nez on se probudi tak si stihnu neco udelat,takze zas zadny spanek.No vsak to sami znate,ale je to teda desny!

To musí být hotový peklo..my teda spíme dobře..ale tudle se mi budila po hodině..a myslela jsem,že to nepřežiju..dala jsem jí tatkovi..ten s ní ponocoval..poslední dobou každé kakání a každý prdík udělá jenom u mámy..takže když se mi vzbudí..tak čekám, kdy to udělá do plínky..a pak mám klid..ale většinou spí od 6-6 s 1-2kojením..včera dokonce od 8-půl 9hod..byla jsem do růžova..ale za to přes den mám co dělat..nevydrží chvilku v klidu..a já se s ní doslova peru..takže jsem večer tak vyřízená..že jsem ráda,že zas lehnu..ještě zub žádný nemáme..tak uvidím, jak to budeme zvládat pak..jestli mi nebude spát(s tím počítám)tak fakt asi chcípnu..nejsem na to zvyklá, aby mi nespala..

Ahoj Simíku, já dávám na noc klasickou krupičku a spinkáme až do rána. Kolem 7 koupeme, pak kaše ( 3 lžičky krupičky do hrnku mlíka, lžička cukru a malilililinkato máslíčka). Pak dáme do postýlky a chrupeme do 8 do rána. Máme naučený i pravidelný režim přes den. Potíž pak máme, když mu ho rozhodíme. ale vydrž, dřív nebo později bude pohodička a klídek ;-)

tohle to bude asi téma pro více maminek.Mě se také často malá budí a vyžaduje jídlo někdy jen dudlíka.Někdy to jde, ale někdy je to, tak unavující.Zrovna nedávno jsem vstávala každou hodinu :§) Nevím jak to máš ty?Usne ti nebo se ti hned pak usne?A jak dlouho ti spí přes den?Třeba spí hodně přes den a pak už je mimi v noci vyspinkané.Já dávám malou naposledy hajat do těch tří,čtyř hodin pak už ne no v noci spí, ale vstává pořád najídlo.Už bych si přála, aby spinkala celou noc a to jsme ma umělém papání na Nutrilonu to jsem si myslela, že vydrží dýl a ono nic.Závidím maminkám co jim miminka spinkají celou noc.Nám je 5.měsíců a pořád se často vzbouzíme.

Ahoj Simi. U nás je to to samý v bleděmodrým :( :( :( Moc dobře vím, o čem mluvíš. Nám se Mikuláš taky neustále budí a mrčí. Než stačím zabrat, je zase vzhůru. Přes den spí více jedině na procházce venku, ale doma taky jen 20 min. Víc ani ťuk. Takže přes den s ním ještě musím jezdit, což mě teda taky dost vyčerpává :( Je to záhul pekelnej a opravdu nevím, co by mohlo pomoc. Jeden týden je to třeba lepší a už si myslíme, že se to konečně zlomilo a pak týden předvádí v noci takový psí kusy, že by se jeden z toho zbláznil :jawdrop:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka