JAKY VLOZKY SI POŘÍDIT DO PORODNICE,MÁTE ZKUŠENOSTI NĚKTERÁ Z MAMINEK PO PORODU?

08.12.2008

A JEŠTĚ JSME SE CHTĚLA ZEPTAT,JESTLI MUSÍMNĚCO ZAŘÍDIT NA MATRICE PŘED PORODEM?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já jsem měla 2 balíky vložek SAMU a byla jsem s nimi moc spokojená. Pěkně sají a hlavně jsou prodyšné, což je potřeba aby se stehy dobře hojily. Jinak jsem měla jednorázové kalhotky. Koupila jsem je v DM a pěkně mi ty vložky držely. :°:

určitě hlasuju pro SAMU. Aspoň já jsem protekla i tři na sobě během chvíle. a sítovaný kalhotky, jsou pružný a větrají. kalhotky tak 4 ks. vložky nám dávali v porodnici, takže jsem celkem měla 3 balíky, který jsem spotřebovala doma.

ja mela uplne vobyc. teda s kridelkama- stejne to chodis menit snad kazdou hodinu takze zbytecny kupovat drahy ( ja mela z DM tu jejich unacku :) )

ahoj, moje zkušenost je, že nejlepší jsou ty,, co mají v porodnici, ty uplně obyčejný vatový a k tomu ty sítový kalhotky. MInimálně na pobyt v porodnici. Tyhle vložky aspon dýchají, v jiných se zapaříš. Já byla hodně moc potrhaná a zašitá až na stehno, takže ti opravdu radím tyhle nemocniční, ostatně možná to budou v porodnici vyžadovat a nebo klasický porodnický SAMU a hodně...budou se ti hodit pak i na doma. Já používala pak nejvíc naturella ty super mega dlouhý, byly příjemný, ale někdy i tak nestačily :-) uvidíš, každá to má jinak.
Na matrice pokud nejsi vdaná a chcete otcovo příjmení pro miminko, tak prohlášení k příjmení miminka. Tvůj a jeho rodný list, občanky a těhu průkazku a na matrice už budou vědět.

já si koupila klasické porodnické SAMU v lékárně. nemají v sobě žádný igelit a proto se pak vše lépe hojí neb to může dýchat.

In reply to by salominka

v porodnici byly vložky nejlepší. použila jsem tam jeden a čtvrt balíku za tři dny. domů jsem měla koupeno z lékárny, ale když jsem musela lítat kolem mimina, tak mi už nevhovovali. byly tlusté a dlouhé a nedržely na místě. Ale v porodnici bych ty jejich porodnické vložky nevyměnila za nic na světě.

In reply to by salominka

Samu jsou ale kratší než ty jejich porodnické, tak to spotřebuješ víc, jestli vám dají v porodnici jen jeden balík :o)). My jsme to tak taky měly (Bulovka) - nárok jen na jeden balík, ale když jsme potřebovaly, tak nám dali. Doma jsem Samu zkusila dvakrát a pak :o))) letěly do koše :o)). Ale je lepší je vyměnit také za tlusté s křidélkama - sensitive. Přeci je to ještě všechno citlivé...

In reply to by misa_jk

My neměli nárok ani na ten balík. Dali mi akorát pár na sále a pak už nic ://: . Nevěděla jsem jaký jsou nejlepší, tak jsem koupila obyčejný Lydie. Sice vyžadovali bez lepítka, ale já ho jednoduše neodlepila a bylo. Teď už jsem chytřejší a koupím si z lékárny ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky