tak jsem zjistila

08.12.2008

Ahoj holky, tak jsem zjistila ze zrovna na mou ovu ma byt pritel na dva dny v praci ... ja se z toho uz asi fakt po... :§)
kamosky mi posilaji fotky svych rostoucich brisek,cerstve narozenych miminek a ja z toho silim :r:

nemůžeš mu jet dát svačinu nebo tak něco? :s: Nebo nemůže přiskočit... prostě aspoň jednou jakože tento????

aspoň trochu potěší, tak já jsem si vyčetla během našeho "snažení". že nejlepší dny pro početí jsou 2-3 dny před ovu. A vyšlo nám to !

Ahojky sluníčko :a: Zbytečně se nestresuj a radši si udělejte zásoby předem, vždyť holčičí spermijky vydrží až 7 dní :\x: a navíc třeba se ovu trochu zpozdí nebo tak. Třeba se zrovna zadaří :||): Hlavně buď v klidu, odpočívej a třeba se šmoulovi v Tobě bude líbit a nechá si Tě :\x: Držím palce!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ja jim to nezavim to vubec preju jim to, ale chtela jsem tim rict ze me to stresuje ... a kor kdyz vim ze dva dny me ovu na kterou cekam jak na smilovani bude pritel 80km daleko :§) to je k vzteku ne?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

By mě zajímalo jestli ti chlapi nemaj nekde tento tyden nejakou tajnou akci... :s: :s: :s: Můj jede taky dneska a vrátí se az ve středu vecer... A to az na opacnej konec republiky...

jo to já taky kolem sebe mám takové kamarádky :s: a taky mě to sere :r: ale snad přítel nebude v práci celý den, tak až přijde udělěj mu jídlo chvilku ho nech vydechnout a pak na něj pomalu hupsni :s: :s: :one: :one: :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka