Bolest prsou

07.12.2008

Ahoj, slečny. Chci se jen poptat, odkdy a jak dlouho vás zhruba trápila bolest v prsou? Já jen, že jsem evidentně těhotná, což neni moc dobrý, ještě studuju a rozhodně to nebylo záměrně :r: I když bych to podvědomě, popravdě, i chtěla. Ty prsa jsou děsný, nemůžu na nich ležet, nic, pomalu ani chodit, píchá mě v podbřišku a celkově je to dost nesnesitelný. Takže...? MS jsem, mimochodem, dostat měla už asi 2 tejdny nazpět.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Taky mě prsa bolí, ale když přes den mám pořádnu podprsenku, ani to necítím, když si ji večer sundám, myslím, že mi upadnou. Ale s podprou je to v pohodě. Zvětšily se mi už za měsíc. Teď jsem ve 12.tt. a pořád je cítím stejně....

In reply to by PEvík

Takže podprsenka, fajn. To je asi jediný řešení. Na noc je to příšerný, spávala jsem na břichu a furt mám tendence se na něj otáčet, ráno, co jsem se probrala, zase. Jsem myslela, že umřu, fakt. Pořád stejně, tos mě moc nepotěšila :qu: I tak ale děkuju za radu :one:

In reply to by Lejdynka

Mám poměrně měkkou matraci, ale stejně si jakoby podložím ramena, když spím na břiše. Zahrnu si cípy peřiny pod ramena a tím míň tlačím svou vahou na prsa a pěkně se mi to rozloží, zkus to taky, třeba ti to pomůže...
Jinak máš před sebou těžké rozhodnutí a záleží jen a jen na tobě, jak se rozhodneš, co dál.
V každém případě, ať se rozhodneš správně!!!!

ahoj, prsa jsou des, me bolely honde na zacatku tak tri mesice, pak to polevilo, ale jen se ulevilo, bolely furt a nektere dny stale boli nesnesitelne, treba dneska. Zatim jsem neprisla na to, com se to da ovlivnit k lepsimu nebo cim tomu prispivam k horsimu.

In reply to by Lejdynka

ahoj, z prispevku jsem pochopila, ze se rozhodujes, jestli si mimi nechat nebo ne.
Hlavne se moc nenech ovlivnit nazory okoli, ale dej na svuj vlastni nazor.
Reknu ti, ze kdybych si dneska predstavila mit dite cca pred 10 lety, tak bych do toho rozhodne SLA. Cekam prvni miminko a tesim se moc. :e):

In reply to by roselini

To nenechám, dám na sebe, určitě, přemejšlim o tom celej den, jde jen prostě o to, že nevim, co na to řeknou doma, ta škola a podobně. Před 10ti lety a to ti bylo...? Mně je 17, v únoru 18 a jak píšu, podvědomě si ho přeju, jen na to rozhodně nejsem uplně připravená a že je to nečekaný, to snad nemusim ani zmiňovat :dance: Mně bejt takovejch 20, mít po škole, neváhám :one: Jenže mi 20 neni a po škole nemám, čili mám dilema, ale přítel proti neni, jenže tomu je 25 a furt někde lítá...

In reply to by Lejdynka

to by mi bylo 20 let. Ja vim, kazdej rok je znat a kdyz si vezmu, co jsem vsechno zazila od 20 -30let, ale stejne si myslim, ze mlada maminka v dnesni dobe je fajn. :) a kdyz mas partnera, kterej je trosinku starsi a asi pracuje, tak super ne?
Co reknou doma, to se neboj, kazdy rodice stejne chteji jednou byt prarodice ... to kazdej vydejcha.

Ja jsem treba otehotnela kdyz jsem nebyla vdana a taky jsem se bala, co doma, protoze nasi jsou "silene verici". Ale vedela jsem, ze to mimi chci a bala jsem se to rict, to jo - pak jsem bohuzel v 10tt potratila, ale rict jsem to stihla, proste jsem si myslela, ze miminko si jasne necham.
Kamaradka sla na potrat asi kolem 25 let a od te doby zatim tri roky nenasla partnera, se kterym by to miminko chtela mit a ono to uz pak tak utika, je ti 30 let a uz si potom my stredne stare maminky musime pospisit. Jinak jsou tu holky, co maji mimi v 35 letech a pohoda, ale vetsinou je treba uz druhe nebo treti.

In reply to by roselini

Jasně, jasně. Pomalu dospívám k tomu, že si to asi nechám :c: S tim partnerem je to trochu složitější, to tu rozebírat ale nebudu. Bych tu školu evidentně musela odložit, což mi nevyhovuje, jsem ztratila už jeden rok... ale to se nějak pořeší. Tak matinka se dala na meditování, což je asi 4 roky nazpět a nějak si s ní od tý doby nerozumim, čili to s ní nemůžu pomalu ani probrat, nic. Pak je tu ta finanční stránka, to je taky trochu problém, nejsem si jistá, jestli mě naši podpořej. Jak jsem ale psala, uvidíme.
Díky moc, že sis na mě našla čas, jsi hodná :) Jsme se trochu posunuly od tématu, že? :s:

In reply to by roselini

Tak nějak spíš holku :cat: Jinak to jsem se chtěla ještě zeptat. Bříško růst začne zhruba kdy, 3 měsíc? Ptala jsem se na to kámošky, co těhotná byla, tohle mi odpověděla.

In reply to by roselini

Uááá, to se mám na co asi těšit. Já mám jen asi 46 kg na 182 cm, to se projeví... No a ty mimčo čekáš teda 1.? Já, jestli to i po něm bude znát, je to u každýho asi jiný. Nebo ne? Tuhle jsem pozorovala jednu mladou maminu a byla jak proutek.

In reply to by roselini

Nojo, neměla jsem teď moc šťastný období a tak nějak si to i projevilo ;) Jejky, ty jsi maličkatá, to je roztomilý. Já na zvracení mám jen pocit, taky jsem ještě ale nezvracela, naštěstí. Jdu už chrupat, mám zejtra 8 hodin, strašný. Odpovim případně zejtra, pa :)

Ahojky!!!Jestli jsi v tom,tak to je u každé jinak,mně bolely třeba jen 3 měsíce,pak rostly,ale už nebolely,teď se mi už dělá mlezivo,tak jsou citlivější.Ale můžu tě ubezpečit,že jestli budeš kojit,tak tě budou bolet ještě víc!!! Když se mi poprvé nalily prsa,tak jsem myslela,že mám na sobě šutry,kdyby mi někdo řezal nohu,tak to možná neucítím přes tu bolest!!! Těhotenství není zkrátka sranda!!! Ale taky se klaním spíš k tomu,ať si začneš těhotenství užívat,ať potom toho nelituješ,přece jen je to nejkrásnější období v životě ženy!!! :a:

In reply to by kockral

Je to tejden, už teda 8 dní, od toho, co jsme se spolu posledně milovali a jaksi se asi nepovedlo, no. Sama si myslim, že je to poměrně ještě krátká doba, co se týče těhle problémů, nebo u tebe kupříkladu se ta bolest objevila už během 1. tejdne? Se z toho zjevim, holky! :-( Fakt strašný. A bejt ani ne v 18 mamina, no...

ahoj,tak to mě boleli od začátku a bolí i ted já jsem pátý měsíc,někdy spím i v podprdě aby tak neboleli.Škoda,že tě trápí že jsi v tom a neužíváš si to.Přeji Ti at si v pohodě,je to fakt krásný ale mě je 26 a chtěli jsme oba.Tak držím palce!!!!!!!!!!!

In reply to by Matýsek

Děkuju. Nestudovat, určitě bych byla ráda, jenže... Mám před sebou ještě 2 roky SŠ, měla jsem odklad, to je ale jedno, a nevim, zda si to nechat, přítel je teď pracovně pryč a ještě se teda nevyjádřil. No uvidíme.
Takže si opatřit nějakou pevnější podprdu, říkáš, jo?

In reply to by Lejdynka

Tak to v 18 tě chápu,to člověk někdy váhá.Hlavně si uvědom jestli to chceš ty sama,je to na celý život dokud nebude velké.Já měla vstah6 let ted mám vstah rok a dva měsíce,a těžké začátky nebod jsme oba byli zadaní a tak to byla tajná láska ale snad ta pravá.a zdržov.jsem to já než jsem se rozešla.No a už čekáme miminko.Tak si to rozmysli,at si to užíváš,miminko musí cítit už ted že ho chceš a miluješ,je tvoje a nikdo ti ho neveme.Ale ty měsíce,no to je něco.mě bolí pořád něco.Ale ráda nosím podpr.mín mě to bolí.Občas jsem se bouchla do prsu nebo jsme blbli s mladým a on mě nerad štouchnul do prsu,já myslela že chcípnu bolestí.Tak snad ti to dobře dopadne,je to na tobě,hlavně abys měla zázemí vhodné,a zvládala to finančně a hlavně abys byla v pohodě psychycky ty sama.Přeji ti i oporu v partnerovi,a pokud ne tak at si trhne nohou,nestojí za to.Vklidu si promluvte,uvidíš.ahoj at se rozhodneš jakkoliv,držím palce.

In reply to by Matýsek

Právě, mně stačí chodit a jsem totálně mimo, je to nesnesitelný. Teď ale to trošku už ustopilo, naštěstí. Rozmejšlim, rozmejšlim... Tu podprdu si zařídim co nejdřív, děs :( Děkuju.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka