ještě jednou...po vajíčku autosedačka

07.12.2008

Ahojky, už jsem se na tohla jednou ptala, ale přišla mi jen jedna odpověď..tak snad to teď bude lepší...
Jak mám vybrat autosedačku po vajíčku? Koukala jsem, že jsou od 9 kilo, ale potom se ještě vybírá do kolika. A to je mi záhadou. Vůbec netuším, do kolika kil vybrat. Jestli do 18, 25 či 36. Nemám představu, jak kila odpovídají věku prcků. Jestli třeba není zbytečné kupovat do 36. Nerada bych totiž koupila a za pár měsíců zjistila, že jsem měla koupit jinou.
Děkuji za typy a rady

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky tak mi máme vybranou se dajdu megamax 9-36kg je opravdu parádní a vyhovuje všem požadavkům.Jinak jsme se tady o tom bavily pač jsem se taky holek ptala a kdosi psal,že nejlepší je 9-25kg a pak ta další snad,ale my bereme tuto a myslím,že se malé nic nestane sedačka s ní roste takže v tom nevidím problémek:-))))

Já jsem to nedávno řešila a dospěla jsem k názoru..že nejlepší je od 9-18kg..od 15kg už může být pouze podsedák..jakou sedačku neporadím..

In reply to by Kachka

s tím podsedákem od 15 kg nevím, když maj některý děcka v jednom roce třináct kilo, tak mi to přijde dost brzo, v tohle bych řekla je lepší se orientovat spíš dle výšky, ale je to věc názoru.

my máme od Babypointu od 9 do 25, je polohovací, ty do 36 jsou většinou dělaný tak, že když ti dítě hlavou přeroste, tak odděláš záda a máš tam pak jen ten podsedák, tak to záleží hlavně na tobě, kolikrát chceš sedačku kupovat nebo kolikk chceš mít dětí. My čekáme druhý, tak malá dojezdí v tý velký, pak snad už bude dost velká na podsedák, abychom ji ze ten rok a půl mohli použít pro druhý. Bude jí pět, tak jí to snad bude stačit.
Jen tak pro zajímavost, malá má tři a půl, váží necelých šestnáct kilo a má asi 98 cm.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka