to snad ne

07.12.2008

http://www.rodina.cz/dotaz60230.htm ahoj holky, přečtěte si prosím odpvěd doktoroa z odkazu. našla jsem to dnes a dost mě to vystrašilo. když tam piše že od ms do ms je žena chraněna i když v meziobdobí již ha nebere. u mě to je tak že ja jsem vysadila 12.11, ms dorazila 16.11, ovulaci jsem měla 29. ted doufám že jsem těhotná a přečtu si tohle, což by znamenalo že celý měsíc i bez prášku jsem chráněna???????????neni to šílená blbost. jo, sedm dni po vysazení ješt bych brala, ale dal to snad ne. napište co si myslíte. A ještě mam dotazy. jak jsem řikala, ovu byla 29 plus nějaké ty možné plodné dny před a po ni. dnes mam 7 den po (doufám )možném oplodnění. jsem blazen a už jsem vyzkkoušela 3 testy. negativni. 2 měli citlivost 20 a jeden dokonce 10 (rapiclear direct). jsem zklamaná, ale stale doufám.
Myslite si že je ještě brzy i na citlivé testy??? je možný že test může byt negativní i když bych byla těhotná, třeba že u každé z nas se ta hladiny zvyšuje jiným tempem??? A musí každá ženska mit příznaky těh. už třeba první týden???mě ted každý den bolí v podbřišku,řikam si "že by..." , ale matou mě ty testy.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Myslím si, že doktor myslí tu 7denní pauzu kdy má dorazit menstruace, v té době je chráněna ikdyž prášky nebere.... Jinak testy mohou vyjít u každého jindy, mě vyšel pozitivní test skoro až po 14ti dnech po očekávané MS.
Ale příznaky jako bolení prsou, bolení v podbřišku atd mohou u někoho znamenat těhu a u někoho také chystající se menstruaci. Zkus se tím tolik nezaobírat a nestresovat se testy, miminko přijde až to budeš nejméně čekat!

Pellullinka

nevim, asi je to jak u koho, nebo jak u kterych prasku, ale ja mela posledni MS 18.-22.6., 23.jsem uz pilulku nevzala a zapdla jsem 1.nebo 2.7... A jinak s testem pockej do doby, kdy by se ti mela MS dostavit. Ja si test udelala 5.den po zmeskani a carky byly krasne znatelne ;)
Drzim palecky, at jsi tehulka, nestresuj se :) :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky