Holky pomóóc

07.12.2008

Zdravím všechny prosincovky :) :a:
Teda holky taky jste na tom tak strašně jako já? Fakt se v poslední době cejtim hrozně, nejradši bych si tu malou už sebe vyndala sama :s: :r:
Teda hlavně tak od čtvrtka nebo od pátku se už nemůžu ani pomalu hnout.
Kolikrát mi přijde že mi malá už vypadne ven jak strašně tlačí a jak to hlavně hrozně bolí. Ani už nemůžu vyjít doma schody. A musím se přiznat, že jsem se i bolestí už rozbrečela, :r: :( už mám z toho fakt depky. ://:
Poraďte prosím co děláte proti těmhle bolestem, jestli vám na to něco zabírá. Na poslední kontrole v pátek 5.12. monitor celkem v pořádku, řekla že tam mám už menší kopečky (jako ty přípravný kontrakce), ale nevím jakou hodnotu nebo sílu měli, no moc velký nebyly. čípek měkkčí 2cm, otevřená jsem asi skoro 3 týdny na 2 prsty. A nejhorší je to, že termín mám až 24.12., a neumím si představit, že budu v těhlech bolestech ještě do termínu. :(
Díky moc. :ww:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj holky.
Díky všem moc aspoň za trochu zlepšení nálady, už je to fakt horor. :00:
Ale jak tak čtu, tak na to trpíme už skoro každá, no jo no, hold se nám to blíží, teď je to nejhorší období ://:
Ale musíme to nějak vydržet a za chvíli snad už budeme mít mimísky u sebe, na to se strašně těším. :||): :cc): :s:
Ale bojím se toho, že do Vánoc asi doma už všichni spolu nebudeme, no uvidíme jak se malý bude chtít ven. Furt jí domlouvám, ale je paličatá po tátovi, takže na to nereaguje :s: :///:
Tak všem přeju ty poslední dny těhu co nejhezčí a hlavně holky rychlý porody a zdravá miminka. :dance: :one:

Holka zlatá já už začínám 39tt a úplně chápu co píšeš. Občas bolestí nemůžu chodit. Kroutím se tu. CS 3 a to jen proto že hlavu máme hodně nízko v pánvi jinak úplně zavřená. Občas taky mám pocit, že by bylo lepší to mimi už vyndat. Jinak bříško mi dost bolestivě tvrdne, ale to už je v těchto týdnech prý normální. Termín mám den před tebou.

Ivulka
Ahojky, tak to, co popisuješ, vůbec neznám :00: . Já jsem dnes přesně 37. týden, TP mám 30.12 a jsem úplně v pohodě. nebýt toho krásného bříška a toho, že nevím, jak sedět, nevěděla bych, že jsem těhotná :!k: . Říkám si, jaké to bude, až přijdou poslíčči. Vlastně jsem zapoměla, že s čůráním je to te´D ještě horší. :s: CHodím fakt každou chvíli, hlavička tlačí..... Musím ale říct, že se na porod a hlavně na malou šíleně těším. :qu: Takže, hlavu vzhůru a uvidíš, že všechny tychle problémy se TI mnohonásobně vyplatí, až budeš mít ten překrásný uzlíček v ruce. :||): papa

Holky vydržte to, vždyt to je super dárek k Vánocům a navíc, vzpoměnte si jak jste po mimi toužily. to zvládnete spolu. :a: :a: :a: ;) ;) :one: :one: :one: hlavně at vam to všem dopadne ok

Já mám první termín 15.12. a druhý 24.12., žádný šílený bolesti nemám, ikdyž např. včera mi bylo celý den mizerně a malá hrozně tlačila hlavičkou, ale dnes už je mi zase skvěle a porod v nedohlednu... Zítra jedu na monitor a vyšetření, jsem zvědavá co mi řeknou, začíná to být už dlouhý... Přemýšlím, že si nechám udělat ten Hamiltonův hmat. Co fakt nechci je přenášet a být v nemocnici na Vánoce... :00:

In reply to by lucinecek

Úplně laicky: doktor do tebe strčí asi dva prsty a nějak se ti tam pošťourá, do druhého dne by jsi měla porodit. Někomu to pomáhá, někomu ne. A prý to trochu bolí... dělá se to v den termínu porodu nebo po termínu.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

celý těhu se bojím, že porodím předčasně a teď mám strach, že budu celá ještě na Silvestra :-(
Kdyby fakt fungovaly nějaký zaručený fígle na vyhnání miminka :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

magnézko, ale vysadila jsem ho ve 34tt.
Teď piju maliník asi týden. Tak uvidíme jaký budeme mít porod. Každopádně bych taky chtěla být na svátky doma. Ale teď co chodím do porodnice, tak tam je pěknej debil doktor a s tím se asi nedohodnu aby mi porod vyvolali (příp.Hamilton).

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já ho piju už týden jak šílená, ale zatím nic... :r:

kazda mame neco :///: mi osobne necitime snad nic az na to ze mala obcas tlaci hlavickou dolu, ale poslicci ci neco podobneho nikde na monitoru kontrakce max. dve za pul hodiny a to slabe a to nejhorsi pro me je ze uz nekolik dni prenasime a nic se s nami porad nedeje :00:

bolesti a stavy taky. Akorát jsem úplně uzavřená a ani se mi nezkracuje čípek. Nic. Tak to možná ani letos nestihnu...
Nepomáhá nic!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka