Hlavička v pánvi od 28tt - není to moc brzy???

07.12.2008

Prosím kdy vám klesly miminka do pánve? Mě už týden strašně bolí úplně dole v tříslech jako bych je měla namožený a skoro nemůžu chodit, prý je to tím jak tam tlačí mimi, tak doufám že to není moc brzy a netlačí se už rovnou ven...prosím praďte ://:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky. :a:
Naše Martinka byla otočená už ve 26. týdnu... :girl: CS mám pokaždé 0. :) Nic mi na to nikdo neřekl. :n: Doktorky jsem se ptala, jestli malá takhle už může zůstat a bylo mi řečeno, že je to možné, ale je možné i to, že se ještě několikrát může obrátit... :dance: 19. prosince jdu na polsední ultrazvuk ve 30. týdnu... tak uvidíme, jestli tak zůstala nebo ne. ;)
Martinka

Ahoj, v pátek jsem byla v poradně. Cvrček je také otočený a Dr. říkal, že už by mu to mohlo zůstat. Ale naštěstí se dolů nijak netlačí (ptala jsem se na to - jako jestli se mu nějak nechce ven). Měla jsem CS0 a čípek ze 4,3mm na 4,0mm, takže zatím dobrý. Třísla mě zatím moc nebolí, ale pupík tvrdne a někdy mě bolí pipka, asi jak je to oteklé. Takže pokud Ti Dr. k tomu nic neřekl, tak myslím, že OK.
:a:

touhle dobou se už miminko otočí do polohy, aby se do bříška líp vešlo. Já jsem celkem štíhlá a Zuza byla otočená už od 25 týdne hlavou dole. Ven se jí nechtělo a nakonec mi ji museli z bříška vyhnat ve 41 týdnu. Jinak by tam snad zůstala až do osmnácti :s: Ty bolesti jsou nepříjemný, ale zkus si třeba večer lehnout a dát nohy nahoru, mě to trochu pomáhalo. Pa Veronika

In reply to by Honzka

Ty bolesti jsou fakt dost nepříjemný, ale to mě vůbec nevadí, nějak se to přežije ;) hlavně pokud je všechno v pořádku a neznamená to předčasný porod :) Taky bych radši přenášela než rodit teď :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka