Sex?

07.12.2008

ahojky soulozite normalne s partnerem? My uz jsme dva mesice nesoulozily protoze mam strach.. ale uz me to vazne chybi. Mam nizko polozenou placentu a od ctvrtka Cs2. ale uz me to chybi,myslite ze i presto normalne muzem?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, ja mam CS 0, chut na sex je oboustranna a problemy mi to nedela (bolesti, stahy, ... nic z toho nemam). Kdyz jsem byla na odberu plodovky, tak jsme omezili. Zatim nevim, jak do budoucna, ale pokud to pujde v pohode a vse se bude vyvijet tak jak ma, omezovat se nebudem, kdyz to doktroka zakaze nebo upozorni na omezeni, tak to urcite na chvilku nechame byt. Musis tak, jak to citis, radeji min a s citem, tim se ridim ja. je fakt, ze po porodu to nepujde delsi dobu.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jo jsem to ja. Doktorka me vubec nic nezakazala,ani prochazky ani sex vubec nic. jen me rekla vice se setrit. Kamoska ma Cs 2 od 17tt a soulozi s pritelem normalne a funguje normalne a je ve 32tt a porad ma cs 2. Nevim,proste u kazde toje uplne jinak,nekdo rika a pise ze fungoval a sexoval uplne normalne a nekdo zase ze prevazne jen lezel a nic se nedelalo. Kazda mame uplne jiny strach a kazda to delame jak se citime.. :a:

Ahojky,tak já jsem ve 28.tt a s přítelem si užíváme sex snad ještě víc než před těhu ;) říká se,že pokud to nezakáže doktor,tak není proč si to odpírat a podle toho se taky řídím :one:

In reply to by Kirsche

ahoj kirsche, to jsi napsala hezky, ze nemuzeme pritele odstavit - to urcite ne, protoze po porodu budeme muset, at chce nebo nechce.
Oni ty tatkove jsou taky dost zarlivi na miminka, ze se miminum venuje velika pece a starost a oni (chlapi) uz jsou jakoby na druhe koleji - samozrejme to neni pravda, ale silne to prozivaji.

U nas v pohode, ale vidim na manzelovi, jak se drzi, kdyz uz moc melu o malym, ze zacatku mi to parkrat rekl, ted uz je v pohode, ale mozna jen zdanlive. kazdopadne mu musim davat najevo, ze je dulezitej a potrebnej a to nemyslim ted sexem, ale proste celkove.

Dneska se jedu podivat do Bejbycentra - zatim jsem nebyla nikde na velkych nakupech a chtela bych videt kocarky (zkusit si s nima jezdit, u nas v kramku to je na nic), pak hraci deku a event. lehatko.
Budes porizivat hraci deku hned od narozeni a lehatko?

In reply to by roselini

po porodu nebudem moct buhvi jak dlouho a toje hruza. Uz tet sme spolu nespali dva mesice a pritelovi to vadi jde to poznat a i recma ktery nekdy ma. Strach je silnejsi ale zase si rikam kdyz byto bylo opatrne tak co...:) Jinak dečku uz mam objednanou z internetu,stala 500kc meli nebo maji je v akci na sambaby.com maji tam dobry ceny i kolotoc sem si objednala. a lehatko to nevim to mozna potom dokoupime. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky