masírujete si některá z vás hráz?

07.12.2008

???a nebolí vás to?mě teda jo,dvěma prstama ty vole,no to bude dílo:)))

Kliknutím vložíte smajlíky:

ja uz masiruju a mas pravdu, ze to trochu boli a je to takova neprijemna stiplava bolest. Blbe si tam i dostanu, takze to asi nedelam uplne 100% spravne, ale snazim se. No jsem z toho docela vyplasena, protoze mi uplne staci ty dva prsty a neumim si predstavit, jak tam jako ma projit cela hlavicka... :O

In reply to by lenkasimca

no,tov jo,jsem zvedava,jak tu bolest zvladnu,a hlavne budu potrebovat roubik do ust,jinak nejedu do porodnice,to by bylo na ostudu tam rvat a chudaci predevsim ti doktori,to ja necci,ja takovy tichy stvoreni..vim,ze s tak holky ulevi od bolesti,ale ..ja neci timto zpusobem a ty skřeky před přítelem..bych neustála ab udeš chtít u porodu něco na tlumení bolesti?

In reply to by tehnoikstreeme.go

no ja uvidim, jak tu bolest budu zvladat. tady v anglii je k dispozici gas and air neco jako takovy nahubek a z toho si dychas smes plynu a kysliku, je to prirodni cesta ke snizeni bolesti. Pokud to uz nebude zabirat a uz to nevydrzim, dam si pichnout takzvany mobilni epidural, coz je polovicni davka, slaba davka normalniho epiduralu a muzes se u toho i hybat a nekdy i chodit, ze ti jako uplne neznehybni nohy a citis slabsi kontrakce.

já jsem 27tt a masírovat začnu tak kolem 32tt, PA říkala, že čím dříve tím lépe a že to je prý u porodu dost znát, také nám doporučila olejík od Weledy.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka