Prosím o radu-KOJENÍ

07.12.2008

:cc): Ahojky holčinky :) !!!Dlouho jsem tu nebyla :\/: ,ale potřebovala bych moc poradit.Máme problémy s kojením :r: a to takové že:Matyáška přiložím k prsu,chviličku pije,ale pak se začne kroutit a plakat :§) a není možné ho nakrmit :( .V knize Nejšťastnější miminko v okolí je to popsáno jako gastrokolický reflex.To znamená,že:když začně další krmení,žaludek posílá telegram do spodních částí střevního traktu a neřizuje jim aby se stáhly.Tohle stažení vytlačuje stoličku ven a dělá prostor pro další dodávku jídla a tady je ten problém :? .Některá miminka na to vůbec nereagují a jiná se při tom cítí jako by jim někdo dal pěstí do břicha :n: .V knize je to přesně popsané,ale už neříká co s tím :O !!!!!!!Jsem z toho zoufalá,včera večer naše kojení trvalo skoro dvě hodiny :00: ,než jsem do malého něco dostala.Jsem opravdu zoufalá a vystresovaná :\/: .Neměla by jste prosím některá radu :? ??? :a: :a: :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

:cc): Moc děkuji všem za podporu či radu :) !!!Mějte se hezky a přeji příjemný zbytek neděle :k: .Jdu bojovat :00: !!! :a: :a: :a:

O tom slyším poprvé. Já bych miminko v průběhu kojení zvedla, a jemným tlakem na zádíčka se pokusila, aby miminko odříhlo, nebo jen aby mu slehlo a pak pokračovala v kojení. Snad to bude jen dočasné, přeju hodně štěstí.

jsem se ti do knížky a tam píšou, že někdy pomáhá dítě kojit při více vpřímené poloze. Nevim,ale asi si zkoušela vše že? A s lékařkou jsi o tom mluvila??? Taky nahřátí bříška teplou plýnkou,nebo před tím namasírovat bříško ve směru hodinových ručiček,rektální trubička,radí chovat se jako u koliky. Asi jsem ti moc nepomohla :( . Ale dlouho jsem tě neviděla,tak tě aspoň zdravím a doufám,že problémy co nejdřív vyřešíte :h: :h: :h: Gabča,Filípek,Domčulka

In reply to by Bestyjka.

:cc): S kolikou jsme si taky užili své :O ...no už je to o trochu lepší,Matyášek bude mít 9.12. tři měsíce,tak už je to lepší,ale to kojení... :\/: .Není to pokaždé,ale je to často,a já se pomalu každého kojení začínám děsit :\/: ,místo abych si to užívala.S doktorkou jsm o tom ještě nemluvila,jdeme do poradny 11.,tak to s ní proberu.Dřív jsem si myslela,že to jsou prostě prdíky,Matýsek se vykřičel,vyprckal,ale pak zas byl tak unavený,že u prsu brzy usínal :'zz): .Vyzkoušeli jsme snad všechno,nejhorší je,že člověk neví,jestli toho malošek vypil dost :? .Maťulka je docela drobný,váží teď odhadem 4200g.(váhu doma nemám,tak váhu tipuji podle přírůstků),tak i proto jsem nervózní když se nemůže dobře a v klidu napapkat.Ale děkuji za rady :) !!!Moc se s děťátkama opatrujte :c: !!! :a: :a: :a:

mi to dělá občas taky. Když se začne u kojení kroutit tak ji jemně masíruji bříško, pokud to nepomůže tak mám polštářek s třešňovými peckami - ten nahřeju, zabalím do látkové plenky a přiložím na bříško. Potom ji k sobě přitisknu a kojíme dál. Taky jsem byla ze začátku vystresovaná proč nechce papat.

mě tohle dělal Vojta taky, nechtěl se třeba v noci vůbec přisát.... tak jsem mu dala třeba dudana a až začal řádně sát tak jsem dudana vyměnila za prso...ale jak popisuješ může to být i ten gastrokolický reflex. Nevím - asi neporadím..... snad to bude dobrý! Třeba poradí zkušenější mamina...

In reply to by MarcelaK

:cc): No představ si,že paradox je ten,že v noci je to(zatím!!!jak podotkl manžílek) v pohodě :? ,jsem z toho fakt jelen :n: .Musím se na to zeptat doktorky,ikydž pochybuju,že mi nějak poradí :\/: .Vždy když přišla řeč na koliku,tak její řeč byla jen Sab simplex-který samozřejmě nic moc nepomůže :O .Mám v plánu zavolat na laktační linku,snad nějakou radu mít budou,nebo už zešedivím :§) !!!Vojtíkovi :cc): dej za mě pusinku :c: a moc se opatrujte :h: !!! :a: :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka