Mandarinka, oloupat nebo ne?

05.12.2008

Holky mám dotaz...musí se pro děti mandarinka loupat?..
ze slupky je jasné, že jo, ale pak?..z toho obalu?...

tak to Denča mandarinu ještě neměla, ale já si je loupu i sama pro sebe jen tak, pro zábavu. Odkousnu ten úzkej vršek a pak oloupu strany a sežeru ten dobrej vnitřek. Jinak Deniska miluje rajčataa a okurky a papriky...já jí šlupky sundavala, ale když jsem viděla manžela, jak jí to dává s tim a na otazku - jestli to nemůže sundat řekl, že se to musí naučit, že je velká... tak na to taky prdim, když to nechce, vyplivne to nebo mi to donese a dává to mě do pusy. Mě by spíš zajímalo, jestli vaše dětičky taky mají v pusině potažmo v krku pořád vlasy? Denča pořád, je jí na zvracení a chodí za mnou, ať jí to vyndám.

In reply to by Monča K.

To je krásný, to Denča se v dortu patlala a nakonec do něj šlápla. Dostala kočárek na panenky a jezdí si s nim po pokoji, to je prča jí pozorovat. Tvoje Denča dostala odrážedlo, už na něm umí? Přemýšlela jsem o něm taky. A taky jí chcem k vánocům koupit domek, kam si bude moct zalézt, pořád leze pod stůl, schovává se...tak si myslíme, že se jí to bude líbit.

In reply to by Rradunka

kočárek mám ještě po nikolce ale ona ještě neuí chodit tak že se o něj opře a převrátí i s ním :!k: na odrážedlu přejede jednou obývák a chce dolů, zatím jede tak pomaličku, ale naučila se rychle jak má těma nožkama dělat :one: já mám doma dětský stan, ale ten zabere hodně místa :?

In reply to by Monča K.

Já jsme zatím vybral tenhle http://aukro.cz/item497472216_domek_domecek_zamek_pro_princezny.html ale ještě kouknu jinde. Denča už chodí, spíš teda lítá, pořád dělá bordel, něco někam přenáší, sundavá mi věci z linky a ze stolu, přepíná telku, zapíná DVD a vyhazuje celý šuplíky v kuchyni a směje se tomu, pipka jedna...Už se těšim, až bude mluvit. Říká Denča už něco? Naše jen máma, táta a heme, to je jídlo

já je tedy neloupu, Monča to vycucá a šlupku vždycky někdy seberu..někdy je šlupka ale tenoučká a klidně ji spapá..

Tak já je neloupu, ona tu mandarinku většinou úplně celou vysaje a pak mi tu slupku vyplivne a to samé s hrozny :one:

díky holky, já jenom jestli ji to třeba nemůže zůstat ležet na žaludku....loupu ji to, i když někdy mi ta mala straka ukradne a slupne to cele i se slupkou :!k:

já ji to z toho ještě loupu nemá zoubky, takže jí to nejde rozkousat, zkoušela jsem jí to dávat i s tím, ale po 15 ti minutách měla pořád v pusaně tu šlupku celou, takže jí to oddělávám a zrovna teď ji baští

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky