pritel

07.12.2008

ahoj holky mam problem, pritel tvrdi jak moc chce mit se mnou mimi a kdyz uz mozna ve me je, tak jsem mu vcera zjistila ze si shani holky na netu ci co. rika ze chce jen me ale ostatnim rika jak maj u nej vybornou, jak mo ho zaujala. celou noc jsem probrecela az me z toho zacalo bolet bricho a bojim se ze to dostanu a o mmi diky tomu prijdu, pry se nemam stresovat ale nejde to.jeste k tomu mu je 24 a pise holkam kterym je 15-16. vubec nevim co si o nem myslet,jak by jste tento problem resili vy??? a to jeste na me krici ze ja se kurvim, pritom jsem stale doma, prijdu z prace rovnou domu ale i tak se kurvim. nevim co delat.prosim poradte! a pak mi rekne ze dite nechce, ze se mnou nebude dlouh, nevim co delat, kdyz mu reknu ze odejdu tak zacne s tim ze at si sbalim a jdu a kdyz to udelam tak na me rve at jdu okamzite zpatky nebo neco rozbije a ze mi udela u moji mamy doma zle... jsem v koncich

Kliknutím vložíte smajlíky:

já to asi řeknu moc tvrdě,ale pošli ho někam, já vim není to vůbec jednoduchý,taky jsem tohle řešila,i když šlo o jiný problém,ale nenašla jsem odvahu ho vyhodit a bylo to jen a jen horší. Tak jsem to jednoho dne udělala. Bolelo to,hodně,ale odstupem času vidim že jsm udělala dobře. máme spolu holčičku a je to těžký být sama,ale zvládám to. A ty to taky zvládneš i s mimískem. Zkus se nenervovat ať neublížíš miminku. Třeba se změní,jestli jsi těhotná,ale moc tomu nevěřím,chlapi se nemění. Držím ti palečky at už se rozhodneš jak chceš,hlavně přeju moc štěstí.

já to asi řeknu moc tvrdě,ale pošli ho někam, já vim není to vůbec jednoduchý,taky jsem tohle řešila,i když šlo o jiný problém,ale nenašla jsem odvahu ho vyhodit a bylo to jen a jen horší. Tak jsem to jednoho dne udělala. Bolelo to,hodně,ale odstupem času vidim že jsm udělala dobře. máme spolu holčičku a je to těžký být sama,ale zvládám to. A ty to taky zvládneš i s mimískem. Zkus se nenervovat ať neublížíš miminku. Třeba se změní,jestli jsi těhotná,ale moc tomu nevěřím,chlapi se nemění. Držím ti palečky at už se rozhodneš jak chceš,hlavně přaju moc štěstí.

ale kopni ho do PRDELE!!!!!! Já za sebou jeden podobný vztah mám, taky jsem se rok a půl trápila s takovým h.....m. Pak už se ty jeho neustálé nadávky a házení viny za všechno na mě a žárlivé scény nedaly vydržet a já se prostě sbalila a odešla. Bylo to nesmírně těžké (hloupá 20, si myslela, že už si nikoho nenajde :00: ) a hlavně jsem se ho moc bála, ale v závěru mě pomohlo strašně moc lidí, i ti, od kterých bych to nečekala. Prášky jsem taky tenkrát nebrala a jsem vděčná osudu, že se nám nepodařilo splodit dítě....Dnes jsem šťastná těhule s úžasným chlapem, kterej by si na mě nikdy nedovolil vztáhnout ruku.
P.S A udělej to zavčasu, protože ten dotyčný je dodnes moje noční můra a to myslím vážně.
Takže držím pěsti v dalším životě.papa

holka,neni to jednoduchy,ale s takovymhle clovekem to niikdy nebude lepsi,on se nezmeni,akorat se budes vedle nej trapit,to ze ti vyhrozuje,ze ti udela ze zivota peklo je normalni,ale neboj,oni maj vetsinou jen silny kecy a skutek utek...ja ti radim,utec od nej,nema to s nim smysl,budes akorat nestastna a to si preci nezaslouzis a ani nechces,ne?

Možná budu krutá...ale na tvém místě bych se modlila ať těhotná nejsem a i kdybych byla, tak bych odešla...Nemá to cenu, jestli se k tobě takhle chová už teď, tak by to bylo jen horší. A navíc podle sebe soudím tebe...takže pokud ti říká, že se kurvíš ty, tak je možné že to dělá on. Nezlob se na mě, ale je to idiot! Zbav se ho dokud můžeš!

po tom ,co jsi tady napsala a co ti tu radi holky neni co resit.Taky prispeju se svoji troskou do mlyna.Vdavala jsem se ve 20,jak jsem pozdeji zjistila,z myho chlapa se stal gambler.Po dvou letech jsem se rozvedla.Zila jsem u rodicu,takze mi dost pomahali,hlavne s hlidanim.Alimenty jsem videla az po 5 letech.Platil asi 2 roky a pak dlouho nic.Holce uz bylo 17 a ted mi chodi alose z krimu.Tak to asi vydrzi do te doby,nez dostuduje.Za ty roky jsem si je nemohla zvysit,porad ho nemohli najit.Stejne je vedeny jako bezdomovec,takze bych si na nem nic nevzala.Castka 600kc,je na dnesni dobu smesna,takze ja to spis beru symbolicky a nebo,ze zaplati dceri obedy ve skolni jidelne....Ten chlap te stejne nemiluje a ver,ze psychicky to nemuzes vydrzet na porad.Kalich jednou pretece.A jestli mas podporu ve sve rodine,sama nikdy nebudes....a ten pravy na tebe teprve nekde ceka...

k tomu všemu, co tady čtu, ti můžu říct jen jedno .... takhle nějak podle mne začíná domácí násilí . Uteč, dokud je čas !!!!

ježiš, to bych vůbec neřešila, a už bych byla pryč. Fakt. Představ si, kam by to mohlo zajít, kdybys s ním zůstala. Takový magor, za 2 roky je možnž že tě klidně zmlátí, pak může začít mlátit vaše děti. No, co čtu, tak bych ani nevěřila, že jen hulí trávu. Bůhví co bere. Je to pěknej blbeček. Okamžitě bych od něj odešla. I když vím, že to není lehký, od někoho odejít, když jsme na něj zvyklý, ale dokázat se to dá. Každý rozchod jednou přebolí.

Szajinko. prosím tě proboha odejdi od něj nebo to bude ještě horší a nedej bože se to bude stupňovat. Já žila 8let s podobným a když jsem si ho po 6letech vzala a chtěla jsem začít budovat a pak mít dítě, tak vznikl problém. Jak říkáš taky hulil a když byl sjetej, tak to byla pohoda nejlepší člověk na světě ale jak to neměl, tak děs.Nakonec jsem to po dvou letech manželství nevydržela a řekla buď já nebo tráva a natvrdo mi řekl ať si jdu, tak jsem šla.Bylo to chvíli těžký se postavit zase na vlastní nohy, když jsem byla zvyklá moc to neřešit 8let,ale zvládla jsem to a nyní mám už 4roky skvělýho chlapa a čekám s ním druhý dítě a když si vzpomenu co jsem si všechno nechala líbit od toho předtím ty nadávky , ponižování apod. tak si musím říct, že jsem byla strašná kráva. Takže zbal se a utíkej jednou na to budeš vzpomínat s nadhledem jako já. Držím ti palečky ať to všechno zvládneš :a:

Podle toho, co jsem si tady přečetla se moje problémy, co s manželem občas máme, zdají malicherný. Promiň ale nazývání kurvou není zrovna projev lásky. Normálně bych se bála, že potom psychickým teroru bude následovat fyzický týrání. Holka mám o tebe strach... Ty to opravdu ani po tom, co jsi napsala nechceš skončit???? :jawdrop:
Takhle to začíná a končí zavíráním doma, zákazu telefonování, styku s rodinou.......
ON TĚ NEMILUJE, ALE VLASTNÍ :w: :w:

kočičko,tak to mě mrzí,ale holky mají pravdu.Rychle pryč od takového vola,rozmysli.si jestli to zvládneš sama s prďolkou finančně,ale alimenty by ti měl dávat.Jsou i hodní kluci,sama nebudeš!Ale nenech to dojít daleko,třeba bude chvíli hodnej a pak se to vrátí,to je muj pocit.Nepřeju ti abys byla neštastná,a byla s někým jen proto,že s ním máš dítě a on z tebe dělal vola!!!!!!!!tak se drž

promin ale nechapu jak muzes chtit mit mimino s takovym dementem. Bude snadnejsi od nej odejit ted nez s ditetem v naruci. To podle popisu si mylsim ze by te ani nepustil. Ja nevim no, ale sbalila bych se a to hodne rychle. On si pak treba uvedomi a bude sekat latinu.

Ahoj, tak tady je řešení jen jedno. RYCHLE PRYČ OD NĚJ!!! To není přítel, ale debil, teda s prominutím za to slovo. Normálně odejdi pryč, k rodičům nebo kamkoliv a když bude otravovat, tak si změň číslo, vyměňte doma zámek od vchodových dveří a vůbec bych se s ním už nebavila. Radši být svobodná matka bez chlapa než si s tímhletím zkazit život!!

Teď jsem tady řešila něco podobného... Sice šlo jen o ten net a holky na něm. To jsem ustála, ale co tady píšeš ty, se přece nedá :w: Holky mají pravdu, okamžitě bych to, být tebou, ukončila.
A to s tvojí mámou? Proč by ti měl dělat u ní zle? Snad tvá máma bude stát při tobě, ne? Neví, co se u vás děje? A být s ním jen proto, je podle mě, blbost. Snad se rozhodneš dobře a nebudeš litovat.

In reply to by wercca

mamka prave pri e stoji ale on si mysli ze me ke vsemu navadi a ze budu jako ona, prej se kurvi, neni to pravda taki to neni, mamka je svobodna muze si dat co chce ale on ji porad musi resit, je jeji vec s kym se bavi a s kym chodi chlastat, nema maly dite aby byla u nej doma, brachovi je skoro 16 a starat se o sebe umi a i o mamku ji psychicky pomaha,ma ted nejaky fin.problemy a on ji dodava silu. svou rodinu miluju a vadi mi jak se o nich bavi

In reply to by szajinka

Milá Szajinko, tak už kvůli lásce k vlastní rodině bych to s tím debilem okamžitě ukončila!! Vyhrožovat může, to je pro psychické vyděrače typické. Ale nemáš se vůbec čeho obávat, buď silná a rozetni to, protože tihle lidé skutečně nic jiného dělat neumí než jenom vyhrožovat a ten tvůj to bude dělat tak dlouho, dokud mu to budeš žrát i s navijákem!! A když bude otravovat, tak máš přece kamarády/kamarádky, co tě podrží a v případě nouze pomůžou, ne? Tož hlavu vzhůru!! Ve tvém případě se opravdu nic jiného dělat nedá, než to prostě honem rychle skončit. Ty ho nemiluješ, ty jsi na něm závislá a on tě má jistou a omotanou kolem prstu - DEJ SE DO KUPY A RYCHLE PRYČ!! Ale už se opakuju, prostě mi to nedá. Tož hodně zdaru a síly a ať se tady pak dozvíme už jenom pozitivní zprávičky od tebe :-) Držím ti pěsti!! Ahoj, M.

In reply to by szajinka

jak s takovým chlapem můžeš být? Vždyť on nemůže být normální :w: :w: :w: :w: A to si myslíš, že ti za to stojí? Myslím, že žádná holka by neváhala a rozhodně to co nejdřív ukončila :w: Tady jdeš sama proti sobě. Určitě si mladá a hezká, tak nebudeš mít problém najít si někoho lepšího. S takovým člověkem si akorát tak zkazíš život.

SilvieS

:jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: Utíkej pryč a hned! Tohle není normální, vždyť on je vyšinutý, asi z té trávy. :n: :n: :n:

Ahoj!!! :a:
Já mám husí kůži z toho, co tu čtu... :( Připomíná mi to totiž můj bývalý vztah před manželem. :( Přesně tak se choval "on"... prevít jeden. :spid: Naštěstí jsem od něj odešla. :) Přesně jak píšeš... Já jsem nemohla pomalu ani ven se psem, aby mi neřekl, že jsem děvka. :w: On si mohl dělat, co chtěl. A vždycky se na něco vymluvil... říkal, že jsou to slepice a že si z nich dělá jenom srandu... Když jsem od něj chtěla odejít, tak mi řekl, ať táhnu a když už jsem měla všechno sbalený a byla u dveří, tak mi nadával, že mě zabije nebo zabije sebe nebo že mi udělá ostudu... a potom se hned omlouval.... Takhle to bylo dost dlouho... :n: Nakonec začal i s pěstma!!! :w: Hajzl jeden hnusnej. Naštěstí jsem pryč... ještě, že tak. :) Teď jsem ten nejšťastnější človíček pod sluncem. :c: Mám manžela, který je moje zlatíčko a nikdy by mi ani sprostě neřekl a v bříšku mám Martinku, která se má narodit začátkem března... :h:
Nebudu ti radit... ale... uznej sama, co by pro tebe a mimi bylo nejlepší... :w: Já jsem se ti pokusila nastínit jen můj příběh... který je podobný tomu tvému. :one: Držím palečky!!! :k: :k: :k:
Martinka

In reply to by Martinkaaaa

ahoj jenze ja mam jeste horsi to ze se mi nikdy za nic neomluvil, rika jak kvuli nema kamose, ze jsem strasna krava... kdyz mu reknu at koupi maso ze jsem v praci tak mi rekne ze ne a vecer kdyz jde nakoupit tak se pta co chci koupit kdyz je masna zavrena a dela ze me ze ja jsem ta spatna

In reply to by szajinka

??? Tak pokud se ti ani neomluví a každou chvilku tě jenom ponižuje... s ním chceš mít mičo???!!! Já jsem slýchávala dost často ponižování a docela nesmylsńý... když už jsme u toho jídla... jsem vyučená kuchařka... mám maturitu a teď jsem na VOŠ cestovního ruchu. Dostala jsem několik ocenění... A přestav si, že ten debil mi jeden den řekl, že má chuť na koprovku a když jsem jí druhej den udělala, tak mi nadával, že to vipadá hnusně, že se to nedá jíst, že jsem neschopná atd... Mno... děs. Martinka

In reply to by Martinkaaaa

ja jsem taky vyucena kucharka a slysim jak je to hnusny atd... nebo ze prej nic neuvazim tak mu rikam at mi na koupi veci a bude mit uvareno cokoli ale on ne, maso nekoupi koupi si pizzy a mysli si ze me chutnaj po tom jak jsem je jedla porad, ted uz ani enjim co uvarim abych neposlouchala jak jsem tlusta atd....

In reply to by szajinka

Hlavně... pokud jsi opravdu těhu, tak mysli víc, než zodpovědně! Nemysli na to, co by kdyby... prostě mysli na budoucnost a představ si, jak to nejspíš vede. Zeptej se sama sebe na úplně normální otázky... (viz. níže). já ti moc neporadím... ale z toho, co píšeš.... je to zlej člověk. A ty musíš jíst!!!! Pořááádně. A co ti jako bude říkat, když ti poroste pupík??? Mno? Budu muset končit... uff... musim se připravit do školy. (dálková). Tak držím pěsti!!!
Martinka

In reply to by szajinka

Děvče zlatý, jak to tady tak čtu, tak u tebe to už není láska, ale závislost. RYCHLE OD NĚJ PRYČ A NEPŘEMÝŠLEJ!!! Udělej to, když on není doma - prostě se sbalit, prásknout za sebou dveřma, napsat mu na lístek SBOHEM a richtik!! A telefony mu nebrat a nenechat se sebou takhle mávat!!! To nikdy k ničemu dobrému nevede. LIDI SE NEMĚNÍ!!! Kvůli ničemu a nikomu!!! Nebuď naivní a nemysli se, že snad kvůli dítěti se změní... tak to je NEJVĚTŠÍ OMYL!!! Bude tě dál pořád stejně využívat a vydírat. Ano, to je VYDÍRÁNÍ!! To, co ten tvůj předvádí. Moc dobře to znám z vlastní zkušenosti z rodiny. Ale přemýšlet o tom a rozhodnout se musíš ty sama, to za tebe nikdo jiný neudělá. Držím ti pěsti, ať je tvé rozhodnutí jediné správné!! ODEJÍT!! Opatruj se, M.

In reply to by szajinka

Já myslim, že ho nemiluješ... Podlé mě jke to jako to tenkrát bylo u mě. Byla jsem na ten život zvyklá a nic se mi nechtělo měnit... Strašně jsem trpěla,když jsem odcházela... Brečela jsem, jak moc ho miluju a že bez něj nedokážu být... Ale na to, že jsem si jen lhala... na to jsem přišla potom.... Protože během týdne jsem na něj zapoměla a bylo mi nááádherně!!!! A to neni láska, ne? Mno nic... fakt už musim končit... Martinka

In reply to by Martinkaaaa

Připomíná mi to moji mámu. Chytrá inteligentní vzdělaná ženská a naivně si myslela, že rodina HO změní. Vzala si HO za manžela a podle toho ten život vypadá dodnes. Co už se naplakala, ale nikdy nic skutečně neřešila a neřeší a řešit nebude. Bohužel. Žije v bláhovém světě, kdy "už to nějak doklepe" a "on by si něco udělal, kdyby se rozešli". Ale to bych se tu rozepsala na romány, co všecko jsem se svými vlastními rodiči prožila, když jsem s nimi ještě sdílela jednu domácnost. Pokračuje to mezi nimi dodnes, bohužel, ale komu není rady, tomu není pomoci.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

kdyz ja nechi aby jecel na moji mamu, kouri travu, po ni je hodnej ale jak si neda, jsem spatna a zla a hnusna, vazim 63kg arika jak jsem tlusta a kdyz nejim tak rika at se najim a porad rika jak jsem neschopna a i svoji mame to rika, jen jeho babicka je pokazdy na moji strane.

In reply to by szajinka

Odejdi, dokud je to ještě snažší... :w: :w: :w: mohlo by být hůř. :w: Přeci se nemusíš otravovat... s prominutím... se zhuleným a arogantním blbem! Určitě máš na lepší. :w: Já jsem třeba před 3 lety vážila o 30Kg míň, než teď. :00: Mno a v tý době jsem ještě byla s tím volem, kterej moc hubenej nebyl (ne zase nějak tlustej..), ale já byla hubená jenom jsem měla prsa a prdel... ale to je taková moje postava a myslim si, že to neni na škodu... ;) Mno a pořád mě ponižoval, jak jsem tlustá a že furt žeru... prostě to samý... co píšeš... :n: Mno a teď mám 30Kg nahoře a manžel mi nic o postavě neříká... ba jo-jak jsem krááásná a sexy!!! :c:
Martinka

In reply to by szajinka

mno a??? Já jsem s ním byla přes dva roky\ a taky u něj bydlela... 30km od našich. mno a šlo to... tak já nevim, jak tiporadit, když od něj nechceš jít. Tak jedině.. zkus si na to zvyknout a trp... nic jiného ti nezbyde... pokud s nim budes... a bude hur.Martinka

tak tady snad neni co řešit. vklidu si přečti znova, jak jsi popsala váš vztah a pak si odpověz.přeji hodně štěstí s novým partnerem.

být tebou, tak se sbalím a odejdu od něj, jak to tak píšeš, tak nemusí dlouho trvat a můžeš od něj i nějakou chytit, ikdyž je to jen můj pocit, znát ho neznám, tak to asi musíš nejlíp posoudit sama,

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky