Ahojte kuřátka

07.12.2008

Omlouvám se,že jsem dlouho napsala,ale jelikož tak asi nebylo co,ale jsu s váma každej den,jste moje droga :spid: :s: Ale potřebuju ted s něčím nepříjemným poradit.Holky já a můj manžel každej měsíc ty kvasinky nebo ty plísně,i když se léčíme třeba i 10 dní a při tom máme samozřejmě sex. půst.No prostě se vyléčíme a na novej měsíc zas a zas.Nosím jen bavlněny kalhotky,nesprchuju si :cat: mydlema jen čirou vodou. Ach jo holky já už narvama brečím je to strašně nepříjemny :w: :§) :§) :§) Holky poradte mě jak se tomu vyhnout,máte stím nějaká zkušenoisti?Děkuju :h:

Zlatíčko,v tom ti neporadím,nikdy jsem nic takovýho neměla,ale je mi tě moc líto musí to být nepříjemný,tak snad se ti to co nejdřív zpraví :one:

Možná ještě jedna věc to může ovlivnovat. A to je velkej prijem cukru... Driv jsem mela tydle problemy a zaroven jsem pila celkem hodne coly. Doktorka mi rekla, ze to muze byt z toho, tak jsem prestala a fakt se to upravilo. Jinak pouzivam jen spec gel na intim. hygienu, bavlneny pradlo, a mozna to chce zkusit i jinej prasek na prani. Jo a jeste misto toaletaku pouzivam damsky vlhceny ubrousky.
Jinak co se tyce léků a to je tak minimalne trictvrte roku zpet jsem si kupovala gynopervaryl (globule+mast) a myslim, ze zabraly v pohode, ale uz nevim kolik staly.
Tak treba ti to snad pomuze, ale je to pekna otrava :girl: ://:

Na to jsem trpěla taky, pak mi kámoška poradilaˇ, ať si koupím tablety Lactobacilus ( nevím, zda to mám dobře napsany), nejsou drahý a mě to moc pomohla, teď mě kvasinky navštíví, jen když jdu do přechlórovanýho bazénu, jinak mám docela klid.Hanča

In reply to by Hanka30984

Ahoj blue jane,já jsem tohle taky zjistila,ale u svýho byvalýho,tan kurevník mě chodil na priváty a já to vůbec nevěděla,taky jsem to od něho pořád dostávala skoro 2 roky.Ale u mýho současnýho tomu nevěřím jsme spolu 24h denně i v práci,takže to vlastně ani není možný chvála Bohu. ;) :w:

Hele, teď to neber nějak zle, jen můj postřeh z minulého manželství... taky jsem se měsíc co měsíc léčila, přeléčoval se i manžel a pořád se to vracelo... no a nakonec vyšlo najevo, že má bokovku a ta se samozřejmě neléčila, takže to na mě přenášel od ní... a jak jsem s ním přestala spát, bylo po problémech...

Já na to teda -díky Bohu- netrpím, ale párkrát mě to už taky navštívilo. Taky bych doporučila ty spec. laktobacily a možná to neni žádná novinka, ale jedna doktorka, která se na to specializuje mi doporučila i pořádně umýt kliky od dveří a vypínače. Také spodní prádlo pěkně přejet napařovačkou, ta vysoká teplota a horký vzduch to skvěle vydesinfikuje... Od té doby žehlím i spodní prádlo.

In reply to by Handiiiik

Handíku a pomáhá?Ty laktobacily mě taky doporučily v lékárně a co když je časem přestanu brát(není to zrovna levný)a pak se mě to vrátí znovu :-g( mě z toho trfí šlak a bude,když se dlouho neozvu tak se tak stalo :s:

In reply to by kesja

Zlato, já brala jen jedno balení po přeléčení jako následnou péči. Od té doby jsem měla jen nějaký zánět, ale to bylo po gyn. operaci. Takže pomohlo. Na intimní hygienu používám Lactacyd ubrousy při mnz, na mytí pěnu nebo emulzi té samé značky. Myslím, že k těm potížím můžou přizpívat i vložky. Já mívám atopický ekzém, tak jsem na tu kosmetiku hrozně citlivá a musím používat jen to, co mám vyzkoušené. Lactacyd je super. Ale jak říkám, takové potíže mám velice zřídka, spíš ne, než ano.

Milá kesjo, měla také problém s kvasinkama tři roky a u mě to bylo způsobené vodou byla jsem v ústí nad labem na koleji a byla tam hnusná voda mělo nás tam problém víc holek ale než jsem na to přišla dalo mi to taky pěkně zabrat :-(. Nesměla jsem se tam koupat tak jestli jsi se stěhovala může to být tím - jiná voda. Ale jinak mi to na gyndě samozřejmě nevěřili že to je z vody a když už jsem tam byla asi po 10 tak mě chtěla poslat na imunologii. Důležité je abyste se s partnerem léčili spolu tu mastičku kterou Ti na to dají tou by se měl mazat i on může se stát že má partner nějaký kožní problém a přenáší to neustále na Tebe. A pokud ani to nepomůže tak radím imunologii mě tam už chtěli taky poslat pokiud se ti to opakuje tak se tam nech vyslat. Gynekolog mi vysvětloval, že se může stát že každá máme kvasinky a měli by být tam kde jsou a pokud Ti začnou takhle utíkat něco je spustilo - něco co Ti nabouralo imunitu. Snad jsem Ti alespon trošku poradila. Jinak je to fakt hrozný nepřála bych to ani nepříteli...

In reply to by nononka

Ahoj noni,manžel se samozřejmě léčí se mnou s tou vodou mě to už taky napodlo,bydlíme v novém bytě teprve rok a přibližně rok máme tenhle problém,ale ted co stím??? :?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky mišičko,ty gelovy globule jsem právě dobrala DR. na mě vyzkoušel snad úplně všechno,všelijaký čípky mastričky i tan Canesten,Clortimazol.mě to vyléčí i manžela a za měsíc to máme zas,já už nevím co mám dělat pomooooc :n: :w: :§) :\\:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak s tím problém nemám měřím 157 cm a vážím 50kg,já jsem spíš taková zdechlinka :s: A přítelovy řekni,že holky jsou krásnějši,když jsou krev a mlíko.Aspon je pak za co chytnout kurna né :s: :s: ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak to je nejdůležitější tvá spokojenost :ww: psal jsem ti už do tvýho příspěvku,to by byla bomba,kdyby si byla těhu :w: MOc tti to přeju držíííím pajcééééééé :one: :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka