Strasnyyy

07.12.2008

To je des ten casovej posun...u nas 5 odpoledne, vedro az hruza a u vas 2 rano nebo kolik a pak se divim, ze tady nikdo neni kdyz sem tady ja :00: No nic tak teda prikladam fotecku Keviho a taky botky, ktery jsem si prala za malyho :s: a dneska jsme je dostali od kamaradky :\x:

Kevinek je moc roztomilej :h: A boticky taktez :one: Btw muzu se zeptat, jak si prisla na jmeno Kevin? Me se totiz strasne libi a mit dalsi mimi a chlapecka tak je to Kevin, je takovy vylozene americky :qu: :s:

In reply to by Iva.Chester

Puvodne to mel byt Bryan po tatovi ale jednoho krasnyho dne v televizi davali Sam doma ztracen v NY (coz je muj oblibenej film) a jak jsem na to tak koukala a slysela porad to jmeno Kevin, tak novy jmeno pro prcka bylo na svete :||): Takze odtud jmeno Kevin :qu: A jinak diky za pochvaly :one:

Nazdárek. Mimčo i botky jsou super :°: . Kde bydlíte, že je tam o tolik posunutej čas? Neumím si představit vedro na Vánoce, ale tady to letos vypadá taky na Vánoce bez sněhu, takže než Vánoce na blátě, tak bych možná ty v teplých krajích uvítala :°: .

Miminko je moc krásné a botky....no,bude to frajer,to je jasný. Ty se máš,že se můžeš vyhřívat.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky