Naušničky nastřelit nebo propíchnout??

07.12.2008

Ahojky holky,jserm ve 29 tt a vím,že je ještě čas,ale zajímalo by mě,zda necháte své holčičce naušničky nastřelit nebo píchnout jehlou??To nastřelení prý tak nebolí a lépe se hojí,ale nedělá to každý pediatr.Co si o tom myslíte a jakou máte zkušenost? :\x:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, naší Biance je píchala porodní asistentka v 6. týdnu, byla to taková starší paní, která už to měla v ruce, bylo rychlé, malá brečela jen u druhého a ne moc, pak jsem ji nakojila a byla úplně v pohodě, týden jsme potírali slivovicí a bylo to úplně v pohodě, nic nehnisalo...100% v pohodě.

absolvovali jsme to před 14 dnama a musím říct že jsem měla hroznej strach,ale bylo to rychlí a ani skoro neplakala.Krev netekla a ani s tím doteď neá žádný problémy.Nic ji nehnisá a v poho si na to nechá šáhnout.Já jsem pro nastřelení. :one:

my byly na píchnutí, malá brečela jen jak jí to píchali, já brečela s ní ale to bych brečela i kdyby jí to nastřelovali ale slyšela jsem od dr. že se prý lépe hojí píchnutí protože ten zbytek ouška co propíchnou tak vyjede tou jehlou a při nastřelení tam ty zbytky zůstávají a pak to tam dohnije no tak nevím... Nastřelení určitě méně bolí protože je to prý rychlejší... my neměli žádné komplikace cca za 10 dní to bylo v poho a vůbec nám to nehnisalo :a:

ahojky, tak z vlastní zkušenosti ti můžu doporučit to nastřelení je pravda, že se to líp hojí ,ale já jsem před dvěma roky byla s malou na propíchnutí páč ještě neměla tu nastřelovací pistoly a tak to píchaly jehlou byla jsem u toho a měla jsem co dělat abych to ustála. Malá tak strašně řvala a člověk má ty hormony ještě malinko rozhozený a tak jsem potom na chodbě to ořvala taky měla ouška omotaný plínkou a trochu jí ještě tekla krev no bylo to divoký. Takže kdybych si teď mohla vybrat určitě bych šla na nastřelení,ale momentálně čekáme kluka :s: :cc):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka