Tak tady jsou dva hlavní dárečky k vánocům pro Majdinku...

06.12.2008

my máme úplně stejnou jídelní židličku a i ve stejné barvě :s: Dobrý výběr gratulujem :qu: Fakt je suprová!My jsme s ní hrozně spokojení :one: :\x: Tam se bude Majdince :a\|: :a:

In reply to by Edna

Jojo židlička je kráásná a myslí, že budeme určitě spokojení, vypadá, že je fakt dobrá... :one: .Chtěla jsem ti dnes ráno napsat osobní zprávu, ale nešlo mi to, tak se tě zeptám tady... ;) .Psala si k někomu do blogu, že se ti dítko po Panadolu sirupu osypalo.Mě asi Majdinka taky, ale nevím určo, jestli je to z toho... :? .Bylo to takové nepatrné, tak jsem s tím zatím k dr nešla, uvidím, jak to bude vypadat dnes při koupání.Bylo to jako kopřivka.

In reply to by Danka

já si to bohužel přečetla až teď :( .Tak jak jste dopadli?museli jste k Dr? Nel se vysypala po Paralenovém sirupu a když sem to říkala Dr a ptala sem se na Panadol tak mi říkala že má trochu jiné složení,je šetrnější ale může se vysypat taky(hl že v lékárně když sem se na to ptala tak mi bylo řečeno že Panadol a Paralen sirup jsou úplně stejné sirupy jen mají jinou chuť).Panadol sme od té doby nezkoušeli,ale vysypaná byla hodně,po celém těle měla vyrážku která vypadala přesně jak říkáš jako kopřivka,ale nesvědělo jí to.Dostali jsme Fenistil kapky a protože to měla opravdu hodně tak navíc mastičku která obsahovala hydrocortison a cca za týden bylo vše pryč.Hl nám se to stalo v létě když byly vedra takže 2dny v horečkách,vedro a pocení tu vyrážku ještě víc podpořili :( Doufám že vy dopadnete líp a Majdince to zmizí samo nebo jen s Fenistil kapkama!

In reply to by Edna

Tak Majdince to naštěstí už zmizelo, nebylo to ani tak hrozné, takže jsem tio ani ničím nemazala, ale ten sirup už jí dávat nebudu... :n: .Díky za informace... :k: :one: .Je super, že se tu takhle dozvíme něco, nad čím si někdy lámeme hlavu... :) . :a: .

In reply to by Danka

Klidně ten Panadol zkuste až bude Majdince cca rok a budete ho potřebovat.To už bude větší a reakci nemusí mít žádnou.Jinak Paralenové čípky by jí vadit neměly :a: Jojo na tyhle stránky sem narazila náhodně a ještě teď mě mrzí že sem o nich nevěděla dřív,protože se tu člověk dozví opravdu hodně věcí :) :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka