Divoch

07.12.2008

Ahojky holky lednový,
tak vám jsem dnes vstala levou nohou, třeští mě hlava a nevím proč, skoro jsem nespala. Nějak mi to šrotovalo, asi jak zradila ta hvězdička, že to vzala tak hopem... vždyť má termín až po mně :spid:
Tak doufám, že už má Honzíčka u sebe a jsou oba v pořádku :qu: Tak nějak mi to došlo, jak už to je blízko a trošku mě to vyděsilo. Na jednu stranu už bych to chtěla mít za sebou, ale na druhou mám trošku obavy - ani ne tak z porodu, i když to taky, ale snad to nebude horší než ten první - to jsem hodně rychle zapomněla, když jsem tu moji kočičku uviděla. Spíš se bojím, jak to tady budeme zvládat v tom hojném :s: počtu - já dvě dračata a náš hafan... Manžel bývá přes týden v Praze, tak tu u nás doma bude asi přes týden taková bláznivá idylka... Včera se mi tu v bříše pořádal pořádný rej, tak už se těším na toho divocha. Mám obavu, že ten temperament, který předvádí tam uvnitř v omezeném prostoru, mi tady venku předvede ještě v lepším provedení :///: To Tinka nebyla v těhotenství tak divoká, alespoň si to nepamatuju... Tak jsem zvědavá. Co vy, jak Vás trápí ti vaši drobečci? Mějte se krásně a hezký den přeju. :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj rumisko,
neboj urcite te budes zvladat. :) To , ze mas obavy je asi normalni, ale uvidis, ze az si zajedes novy rezim, ze to bude vse ok. :) Zase pak bude super, az to mrnatko bude vetsi, bude si hrat se sestrickou a ty budes mit vetsi klid. A treba to bude andilek, co bude jen papat a spinkat. ;) Pises, ze Tinka byla vic klidna v brisku? A co ted? Ja take doufam, ze ta moje holcicka bude takova hodnoucka vylozena holcicka, ale jestli bude po mamince tak to bude pekny drace. :)
Tak ty jsi pres tyden stale sama? A to tvuj manzel pracuje v Praze nastalo, nebo jen docasne?
No a co mas za hafana? Ja mam take "hafika" a 5 kocicek.. no obcas je doma celkem veselo...
JInak, psala jsem ti na muj predchozi post.. jeste jsem ti chtela podekovat za podporu:)
Tak se mej moooc krasne, doufam, ze dnes jsi se vzbudila PRAVOU :) a jsi v dobre naladicce
pa a hezky den
Lenka

In reply to by lenki

No ahojky, jasně že budu mít andílka, co bude jen papat a spinkat, to máš pravdu. S ničím jiným se nesmí počítat :s: Tinka byla v bříšku klidná a jako miminko byla moc hodná - nemůžu si stěžovat. Teď už je to takový čertík, co neposedí a občas zkouší dívčí zbraně jako hysterické scény a tak., ale to asi všechny děti v tohmhle věku, jak to tak pozoruju. Jinak je to ale samozřejmě moje zlatíčko :girl: Je s ní teď hrozná sranda, co z ní kolikrát vyleze...
Manžel pracuje ve firmě tady kousek od nás, má tam kancl, ale dělá na dlouhodobém projektu, který je v Praze, takže tam jezdí většinou od úterka do čtvrtka, někdy i pondělky, ale to fakt jen někdy. Takže to ještě jde. Jinak pátky a většinou i ty pondělky tráví tady. Už jsme si celkem zvykli a někdy mi to i vyhovuje, ale do budoucna nic moc :? Já mám ale v Praze segru a nejlepší kámošku u Prahy, tak přes týden občas vyrážíme s ním. Teď už se ale držím doma, abych to ještě někde nevytrousila :///: No a náš hafánek, to je kapitolka sama o sobě. je to parson russel teriér, asi ten nejbláznivější pes na světe :spid: Pořídili jsme si ho jako mladý bezdětný pár, který žije aktivně a bere ho všude sebou. Takže s náma jezdil na hory, na běžkách, cestoval s námi i po Korsice... Od malička byl dost temperamentní k neutahání, teď už si chudáček zvykl, že je páté kolo u vozu - takže procházky v parku u paneláku, léto teda na chalupě. To u vás ale taky musí být veselo s takovým zvěřincem - ale předpokládám, že máte baráček, když je to na venkově, viď. No a u Říma, to taky nezní špatně. Tam bych se taky ráda podívala - kor teď na Vánoční trhy,to ti i závidím. Pěkně si tu teď kynu v našem maloměstečku a ani do té Prahy na ten Staromák mě to nehne - hrůza se mnou, jak jsem líná :'zz): Tfuj to jsem se rozepsala... Tak se měj moc krásně a hlídej se, doufám, že se zítra nedočtu, že jsi v porodnici po tom dnešním výletě :///:
Pa pa Romana

In reply to by rumiska

Ahoj ,
tak se opet hlasim.. utahana jako kote, nakonec zadny hezky vanocni trhy, ale alespon prochazka... Rim totalne zasekanej, kvuli papezi.. no hruza. To jsme samozrejme netusili, tak jsme vic jak hodinu popojizdeli po Rime, ale nakonec jsme to vzdali.. nikde zadny misto na parkovani, davy lidu.. hruza. Tak jsme zasli na obed a bylo take dobre :)
Jinak zvirat mam hodne..no vsichni nalezenci, teda vsechny kocicky...Lidi to tady hrozne opousti.. to bych fakt vrazdila .. proste to absolutne nechapu, nekde pohodit hladovy kote, nebo stene.. hnus. No a ja se vzdy prichomejlta a bylo mi jich lito, chudinky hladovy a tak jsem vse tahala domu. :) Jo a to jeste hazime jidlo dalsim 4 kockam ,co jsou pred barakem. :)
No a pes neni nalezenec, ale zase jedna pani mela hodne stenat a nevedela co s nima... tak uz je nas. Puvodne byl tchyne, ale ona umrela a my ho podedili. Jo a take mam 2 zelvy.. ale ty jsou v poho.. vubec nejsou narocny, akorat na zahrade sezerou veskerou zelen. :) Jinak nemame baracek (bohuzel) Je to takova bytovka asi 6 bytu a ty dole maji zahrady.. a ja ji mam, jsme v prizemi.
JInak Tinka bude asi take pekna certice :),i kdyz na te fotecce vypada jako andilek :). Ja s tim mam sice zkusenosti jen jako teta, ale nasi kluci take obcas ztropi pekne sceny (ted uz min, uz jsou vetsi) a to by se kolikrat clovek redeji propadl do zeme. Prave kdyz maji ty hysteracky a nekde (nejlepe kde je plno lidi) se mrsknou na zem a nic s nima nehne.. super. :) Ale samozrejme je zboznuju.. jsou to moje zlaticka, nedam na ne dopustit.
JInak s tim manzelem, take chapu.. clovek je nekdy rad sam, ale chapu i to , ze az budou mrnatka 2 je to neco jineho. No ja budu vyklepana i z jednoho ditka, jak se znam. Ten muj zase pracuje od pondelka do soboty.. volno ma jen v nedeli, takze take nic moc. Jezdi do prace tak na 10:30 a vraci se kolem 18 -18:30. Dela ucetnictvi pro parmalat :) v Rieti. Ma to 30km do prace...
No koukam, take jsem se nejak rozepsla.. :)
Tak zatim pa a dobrou, jdu do hajan.. :)
Lenka

In reply to by lenki

No vidíš a pak že není lepší sedět doma. já to říkám pořád:-) No s těma zvířátkama to je síla, to bych asi taky doma měla ZOO. Nechceš nádherná štěnátka retrívra s krásnou labradorkou. Sousedce čtyři zbyly v bytě 3+1 a já už jsem taky přemýšlela, jestli by se k nám jedno nevešlo. Ale to by mi doma neprošlo:-)

In reply to by rumiska

Je to je zrovna rasa co miluju... skoda, dalsi zvire uz by mi asi neproslo.. :( , Pritel je sice hodne tolerantni, ale o dalsim nechce ani slyset.
At je ta pani zkusi hodit na net... mama si tak nedavno poridila krizence labradora a vlcaka..Krasnou fenecku Barusku. A te pani co nam ji dala, se ji podarilo udat vsechna ta stenatka..

Ahoj, u nás je to podobné. Termín mám na Vánoce a doma douletou slečnu. Ona byla docela pohodové miminko i v bříšku. To mimčo, které čekám teď, je mnohem temperamentnější, někdy kvůli kopání nemůžu usnout až do 3 hodin, tak uvidím. Také si nedokážu představit, jak to budu zvládat, ale doufám, že to bude fajn. Manžel sice jezdí většinou z práce domů, ale až večer a babička s hlídáním nemůže moc pomoct. Bydlí totiž daleko a stará se o nemohoucí prababičku. Tak snad budou naše miminka hodná a spokojená, i když asi živější. Kiki

ahoj Rumísko, taky často přemýšlím o tom jak to všechno zvládnu. Ty už jednu holčičku máš, tak si to asi umíš představit. Já vlastně nevím do čeho jdu, je to moje první mimi... Snad to bude dobrý!!! Nějaké zkušenosti s dětma mám, vždycky jsem hodně opatrovala děti sestřenic, i když byly hodně maličký a taky jsem byla rok v Anglii jako au-pair. Měla jsem tam na starost 3 kluky - 1,5 roku, 5 a 7 let. Měla jsem je vždy od rána až do večera kromě víkendů, někdy i s ukládáním do postele. Byl to zápřah to musím říct. Jsem na sebe zvědavá!!!
Mám všechno nachystáno, včera mi kamarádka donesla půjčit vaničku a autosedačku, tak už to máme snad všechno po kupě.
Taky jsem koukala na tu Hvězdičku blýskavou - Lucku, že je v porodnici - to teda koukám!! Vím, že jí hrozil předčasný porod, ale má přeci ještě čas, tak snad bude v pohodě. Možná je to tak lepší a budou na vánoce už všichni doma. Já si raději letos nic neplánuju, protože nevím co bude. Mám termín 1.1. tak uvidíme.
Zatím se mějte holky krásně papa

In reply to by Johanka 2

Ahojky Johanko, tak jsem právě četla, že se Honzíkovi nechce a hvězdička Lucka je stále vcelku, tak doufám, že ještě chvilku vydrží, i když takové to čekání a nejistota je asi pěkně na nic. Jinak právě peru hadýrky po malé a začínám pomalu chystat. Asi už mám taky všechno a co nebude, to dohoníme potom. Ty musíš mít z té Anglie pěknou školu, takže to zvládneš v pohodě. Já byla rok ve státech ale měla jsem jen dvě děti - 5 a 10, takže to nebylo až takové. S těmi většími dětmi už není tolik práce, ale zase si víc vymýšlejí a neposlouchaj, takže si vyber. V každým případě když jsi zvládla tři cizí, budeš se svým jedním naprosto v pohodě.
Máš krásnej termín, to opravdu není nic jisté - já poprvé rodila o týden před termínem.. Docela bych to brala mezi svátky (já mám ale termín až 6.1.), Silvestra stejně nechystám a manžel má dovolenou, takže by to bylo ideální... Asi zkusím mrňouska přemluvit tak na toho 27. nebo 28.12 :///: Tak hezký den...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak to jsme na tom stejně. Malá dorazila v půl druhý, odvedla jsem ji zpátky do pokojíčku, protože ona mě, když je u nás pořád muchluje a motá si moje vlasy, což není na spaní ideální. No pak jsem si chvíli četla, protože jsem nemohla usnout, no a v šest jsem ji v posteli měla zas. Jsou to potvůrky...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Do naší pidiložnice se bohužel už nic než postýlka nevejde. A naše postel 160 pro čtyři není moc ideální... Vypadá to, že tatínek bude vypuzen na gauč do obýváku, ale on někdy asi půjde i dobrovolně :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jo ještě jsem se chtěla zeptat. Nevím teda jak je ta tvoje malá stará, ale předpokládám tak nějak podobně - Tince je dva a půl. No a tatínka miluje, hraje si s ním, všechno v pohodě, ale jak jde o takové ty věci napapat, uložit do postele atd. tak vyžaduje vždycky mě. I takhle v noci by bylo fajn, kdyby ji do toho pokojíčku mohl odvést on, ale ona chce prostě maminku. Možná to je tím, že je manžel dvě nebo tři noci přes týden pryč, tak je prostě zvyklá. Ale bojím se toho, jak to bude potom s kojením a vůbec, že budu potřebovat občas zastoupit, což se nám zatím moc nedaří. Co u vás, jakpak to funguje?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Opět stejnej problém, pidipokojíček, žádná další postel se nevejde :( Ale máš pravdu, nějaký trénink by to chtělo, tak nejspíš madračka... No jo, ono to nějak dopadne, však my to zvládnem, asi to nesmím tak prožívat... nebudou to první starší segry na světě, že jo... tak dík za zprávičky a ahojky, jdem s hafanem ven

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka