Ahojky děvčátka

06.12.2008

:a: :a: dlouho jsem tu nabyla snad si mě ještě pamatujete :!k: :!k: :!k: tak teploty nás přešli jak jsme začalibrát antibiotika a jsme docela fajn ale trápí mě že dnes už jsem mu opět naměřila teplotu sice jen zvýšenou ale naměřila :\\: :\\: no uklidňuji se tím že to může mit k zoubkům zatím nemáme žádný no uvidíme a jak se daří a vee vám?????

ahuuuj.. jojo teplotka muze byt i od zubaku... jinak s ATB to bude v poradku co by dup :) jinak my marodime taky :00: tada jen s rymou aledo toho se nam klube uz 4 zub takze hruuuza :spid:

In reply to by sisina

Jééé no já nevím kterej mejlík už jsem psala, takže buď dita.frajdlova@seznam.cz nebo dita.frajdlova@poradce.ing.cz
A co jinak? už se těšíte na vánoce a dárečky??? Hlavně ať jste brzy zdravoučký!!! Ta naše protivka protivná je taky náladová jak jí lezou zuby, cucá si retíky, že vypadá jak babka bez zubní protézy, tak jí dědeček říká Blaženko ( tak se jmenuje moje 87 letá prateta:-)

In reply to by Ditousek

tak pozdravuj Blaženku a dej jí od nás pusinečku prdelce malinké psala jsi seznam tak já to pak vyzkouším poslat na ten druhý dárečky ještě žádné nemám tedy pro matěje vůbec nevím co je to strašně těžké sisina a Matějíček

In reply to by sisina

Tak díkásek a Sašenku jsem ohubičkovala až byla celá oslintěná:-))) taky posílá ty svoje slintací hubičky!! Jinak naši malej koupili tříkolu a taky to puzzle na zem, ale to už stejně používá a já pro ní mám ještě takovou plastová skládačku, je sice od devíti měsíců, ale myslím že to zvládne i dřív nejsou tam žádný mini kousky!

Sisinko, tu teplotu může mít lehce zvýšenou i k těm ATB....možná zrovna z těch zoubků. Nebuj, pokud má ATB tak je krytej a bude v pořádku :h: :w: . Jinak my se máme fajn... ;) :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka