BT klesla :(

07.12.2008

Ahoj holky moje, no tak je zase rano a ja si zmerila BT (bazalni teplotku) a dneska me teda poprve zkalamala :( :plac: ach jo tady posilam odkaz http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/userid=65124/nummer=1
Myslim ze je to uplne jasny :( vcera mi bylo cely den blbe a dneska uz taky a uplne jsem ztratila chut k jidlu, uz jsem myslela ze bud jsem nemocna nebo tehotna, protoze tak se za normalnich okolnosti citit fakt nemuzu. A bude to asi MS. Podbrisek me boli dost tak jenom cekam kdy to dostanu :spider: Tak peknou nedeli :a:

Heli,budu držet moc palečky at ti to vyjde broučku,jestli ti do 2 dnů nepříjde tak to bude OK. :one: Nic není ztracenoooooooo! :w:

Ahoj Heli, nesmutni. Když se to nepovede teď a naděje ještě nějaká je, tak se to povede třeba hned příště. Budu držet palečky. :one: :one:

Heluško,
to může být jen nějaký výkyv, zítra budeš určitě vědět víc, jak tam přidáš další teplotku ;)
Ale úplně přesně vím, jak Ti je, taky měřím poctivě BT, pořád se sice držím trošičku nad křivkou, ale tak nějak vím, že ta mrcha červená prostě zase dorazí.
Moc Ti přeju, aby ta teplotka zase zítra stoupla :°:

In reply to by slunicko2000

Dekuju :) videla jsem par krivek, kde teplotka klesla a zase stoupla a bylo to tehu :) no ale kdyz jsem si delala vcera testik tak jsem si rikala, sice negativni, ale teplotka je pekna tak to jeste nejde jenom videt, ale dneska kdyz i teploka klesla. No ale zase mi je fakt dost blbe a mam zavrate no jsem fakt zvedava co z toho vyleze. Doufam ze tehu :dudlik: ale kdyz ne tak neva budem zkouset dal. Jsme teprve na zacatku :) muzu se kouknout na tu tvoji krivku? a jak dlouho meris? :a:

Jasné to ještě není, když nešpiníš, taky zítra může hupsnout nahoru a držet se.... ale nechci dávat plané naděje, když Tě bolí bříško a tak :( No a taky, když se podívám na ten Váš sexík, to byl jen jednou, nebo si to nepíšeš??? Holka, musíte na to příště hupsnout!!!! }:)

In reply to by Andělína

ne jejda jen jednou neeee :) ale ja poradne nevedela kde si to mam psat :) a tak jsem si to tam dopsala az vcera ale vim jenom ten 13 DC a predtim hodne a pak byl muj milacek pryc a pak uz bylo po ovu tak jsem to tam nepsala. Ted uz vim kde se to pise tak pristi mesic to napravim :tanec: no ale jeste nejakou nadeji mam, ale uz se pripravuju ze to prijde :) no jeste mame spoutu casu je nam teprve 19 :)

In reply to by Andělína

No prave hledala jsem jestli se tam da nekde zaznamenat tehu test a narazila jsem na to Geschlechtsverkehr a prelozila jsem to ale ten tehu test jsem tam nenasla :)

Ahoj Helíku :a: to je jak naschvál,vid? :n: Už aby to bylo všechno za nami a konečně jsme si psaly o tom jak se naši děti budou jmenovat a tak :s: :s: :s: mocc bych chtěla, aby všechny opuštěný miminka šli hned adoptovat aspon pro nás co se snažíme už tak dlouho :-( mě by adoptovaný nevadilo, ale je to zdlouhavý proces :O no tak doufám že jsem vystrašila ted svoje tělo a o adoptovaných dětech a příšti měsic budu těhotná :-))))) :one: :one: jsem kecka vid? :c: :c: skoč na přitele a pomazli se snim a bude ti líp :s: :s: :s:

In reply to by powynka

JJ to by bylo super psat uz jsi o takovych tech tehulkovskych starostech :) na Honzinka uz jsem skocila :) no ted jeste ta MS a priblizne kolem vanoc bych mela mit ovulku tak si uzijeme krasne snazilkovaci vanoce :one: uz se moc tesim. A doufam ze uz se ti konecne zadari zaslouzis si to ze vsech nejvic :mimis: papa a uz je ti lepe?

In reply to by Heluska11

hlavička už mě nebolí zatim, ale ráno jsem si dělala čaj a zase se mi spustila u nosu krev tak zítra jdu k dr. at mě někam pošle. To nejde aby mi takhle často teklo z nosu :n: ale jinak jsem v pohodičce :s: :s: :c: :c: :c: :c: a ty taky budeš, posílám ti srdéčko at tě zahřeje a je ti líp :h: :h: :h: :h: a jednoho pavoučka at odežene tvůj malý smutek :spid: :spid: :///: :///: :s: :s: :s: no už by ti mělo být líp :s: :s: :s:

In reply to by powynka

Dik moc za podporu, uz je mi mnohem lip. I kdyz jsem prave malem vyzvracela snidani :( asi na me neco fakt leze nebo nevim no. Dik moc za srdicka :srdce: ty jsi taky takove hodne srdicko :) my pojedem asi na nakupy tak to mi zvedne naladu, teda pokud mi nebude tak blbe :( papa

In reply to by Heluska11

jooo nakupy ty miluju, ale ne tady v Praze. Každý se jenom cpe a strká a vůbec nemám ráda když je plný krám lidí a hledám tam miláčka místo toho abych hledala co koupím :s: :s: :s: :s: :c: tak až k večeru jezdíme to už jsou lidi pryč a centra nákupní zavírají v deset :one: :one: :c: :c: tak si kup něco hezkého a napiš mi co jsi si koupila a at tě miláček opatruje at tam nekde nezkolabuješ :a: :a: :a:

In reply to by powynka

No my tu moc center nemame tak jezdime do ostravy :) ty to mas fajn :tanec: mela bych si vybrat neco na vanoce ale vubec nevim co :) kdybych aspon mela ty // carky notak bych si vybrala nejakou knizku o mimi a tehu, ale tak mi to prijde fakt blbe. Vis jak pak jak naschval neotehotnim nikdy :spider: no obleceni mam plnou skrin, ale tak novy kousek nikdy neskodi :smich: no uvidime jestli se nam vubec bude chtit. Zatim jsem se jeste nevystrachala z postele, jenom na zachod a udelat si testik :)

In reply to by Heluska11

jo na testíky to nejsi líná :s: :s: já už od devíti vařim kuře na paprice :s: :s: :one: nam nam to miluji,škoda že nejde přes net si i dávat věci pozvala bych tě na obídek :s: :s: :c: :c: :c: :c: :c: :h: :h: hadříků nikdy neni dost, přesně jak říkáš :dance: :dance: tak ještě chvilinku odpočívej a můžete jít po obídku až se budeš na to cítit :\x: :\x: :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka