Stalo se vám to?

05.12.2008

Poslední dobou mi není dobře. Málem jsem sebou včera sekla v obchoďáku, bylo mi tak zle... Docela mě to vylekalo, protože se mi to ještě nikdy nestalo. Motání hlavy až závratě. Je fakt, že tlak jsem posledně měla 105/55. Už si připadám jak hypochondr, tuhle mě tvrdne břicho, támhle mě píchá a teď ještě tohle. Vím, že se to může v těhotenství stát, všechno to píchání už znám, ale celkově se necítím dobře. Při každé druhé návštevě záchodu trnu, abych nekrvácela (kvůli tomu svýmu zatracenýmu čípku).
Jak jste na tom vy ostatní těhulky? Nestalo se vám to taky?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky jo v obchodaku mi je taky někdy zle, a někdy mam pocit ze omdlim i když sem jen na zastavce..taky mně pořád někde pícha a boli ;) neboj to je jen kolisani zase se všechno spravi :dance:

plucko, mě pomáhá mít sebou nějkou sušenku, nebo něco k zakousnutí... taky se mi to v obchodech stává...

to se mi ještě nestalo, a tlak mám nízký snad co mi ho začali kdysi měřit, pořád mám něco kolem 105/50 nebo tak nějak, ale nemám problém, akorát mi dr. řekla, když jdu z postele, ať se nejdřív posadím a chvilku počkám, ale já kolikrát vylítnu, že ani nevím, tak snad to bude dobrý, je prostě záhul na tělo, co si budeme povídat, tak máš na to právo, vyhýbej se takovým situacím a raději nebuď moc sama, kdyby něco. Ale to se srovná, všude píší, že to k tomu patří, ale kdyby to bylo každý den, tak se optej dr. raději. Opatruj se, pa

In reply to by FORINKA

Ahojky přesně jak píšeš, tlak mám nízký od jak živa, ale tohle bylo jiný. Myslela jsem, že to bylo tím obchoďákem - plno lidí, stání ve frontě, vydejchanej vzduch, ale stalo se mi to potom ještě doma. Tam jsem se opřela o vozejk a vydejchávala jsem to, doma jsem si lehla a nechala se obskakovat a přešlo to. V pondělí jdu do poradny, tak to tam řeknu a uvidím. Taky se opatruj

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No já ho v 16 týdnu měla na špičku prstu, CS1 a kvůli minulýmu těhu a problémech s donošením mi ho v 19tt zašili. Jenže bříško trochu tvrdne a občas mě píchne zrovna v tom místě, kde mě to po operaci bolelo, tak mám strach, aby se steh neprořezával. Četla jsem, že by se mohl celej čípek "urvat", proto z toho mám strach. Víc se pozoruju, ale myslím, že je to normální.
CS 2 ve tvém týdnu taky není žádná legrace, tak se opatruj ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No minule mě přijímali ve 27tt do nemocnice s bolestma (předčasný porod), rozehnali mi je kapačkama a už si mě tam nechali. Pouštěli mě ve 37tt a za 6 dní jsem porodila. Z toho posledních 10dní vnemocnici jsem byla na kapačkách :sick: . O CS se se mnou tehdy nikdo nebavil :( , takže nevím kolik jsem měla, ale zhoršovalo se mi to i tam.
Zašití probíhá v krátké narkóze, takže jsem to necítila, pak jsem akorát měla menstruační bolesti, ale nic hroznýho. Za 5 dní mě pustili domů. Nakonec jsem ráda, že jsem do toho šla. Uvidíme, jak to bude probíhat dál, ale mělo by to být dobrý. Musíme se holt víc šetřit a odpočívat. :one:

hm,ja to mela taky.fakt nic hezkyho.ale snad te to pusti a neboj se,budete v poradku.uvidis.nos porad vodu u sebe a kdyz budes citit ze na tebe jdou mdloby,vytahni treba klice z kapsi a zacni je jakoby analizovat.priklad.tenhle klic ma deset zoubku a ma cervenou barvu ten druhy ma sedm zoubku je novy neodreny a je zeleny.zni to smesne ale fakt to pomaha.mam to od doktorky.nebo u zeleniny spocitej jablicka,pak pokracuj treba s jinyma vecma.zkus to ,uvidis.me to pomohlo.tak pa a mej se hezky

In reply to by BARYNKA

Děkuju moc za radu, ale doufám, že už se to nestane. Opravdu to nebylo nic hezkýho. Černo před očima občas mívám, na to se stačí zastavit a něčeho se chytnout nebo si čupnout, ale tohle bylo jiný. Myslím, že víš o čem mluvím, protože jsem měla sucho v puse a ta voda by se šikla. Ještě jednou dík, příště to vyzkouším, ale snad žádný příště nebude. :a:

Já to měla taky takové problémy a pořád se mi dělá černo před očima když třeba vstanu z postele. Já mám teď tlak kolem 90, ale měla jsem i 80/50, to je tím když člověk přestane kouřit, pít kafe a alkohol a začne žít zdravě :s:
Břicho mám od 20tt tvrdý pořád, ale čípek zatím drží, tak už se tím nestresuju...
A o tom krvácení mi nšco povídej - já jednou našla plnou toaletu krve a tak šíleně jsem se vyděsila, nakonec jsem zjistila že je to "jen" hemeroidem... ;)

Mě se to spíš stávalo na začátku. Nevydržela jsem stát v přeplněném obchodě, točila se mi hlava a hlavně se mě pořád špatně dýchalo. Taky jsem jednou objevila na záchodě krev, ale naštěstí jen kapku a jednou, ale bála jsem se pokaždé, když jsem cítila trošku vlhkost (měla jsem taky výtok). Ale teď už je to lepší. Nemyslím tak na nějaké problémy a tím i žádné nedochází. Tak se drž a určitě to nebude nic vážného. Držím pěstičky. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka