Vitamíny v těhu a váha - souvisí???

07.12.2008

Ahoj holčinky!!! Z vašich minulých odpovědí jsem zjistila, že je vše opravdu pouze individulální, ale co mě nenapadlo se zeptat je, jestli si myslíte, že větší váhový přírustek v těhu může být způsobený užíváním těhu vitamínů??? Já jím Femibion.
Ještě jednou díky za názory od minule, udělala jsem si jakous takous představu a zařadila jsem se do průměru :-)
:hu: :a\|: :hu: :a\|: :hu: už se trochu míň krmím :-) Škoda, baví mě to moc :-)

Ahoj Evíku,
tak teď jsem si díky tvému článku vlezla na váhu...podotýkám po víkendu u babičky na moravě :hu: .A s hrůzou jsem zjistila že mám opět kilo dole :§) ....poprvý v životě mi vadí, že jsem něco shodila.Zatím jsem přibrala jen 1,5 kg.A to jsem ve 13tt s dvojčaty.Já brala Calibrum Babyplan před těhu a do 11tt+ nějaké hormony při IVF .Pak jsem od pana doktora dostala Femibion pro druhý trimestr a ten baštím teď.Takže bych řekla, že na mě vit. moc vliv nemají.I když mě teď napadá... no doufám, že bude příští pátek na kombi testu vše o.k..Minulý týden tam byly obě a byli dost čilí :qu: . Já totiž normálně nejsem ten typ co baští, válí se a nepřibírá.Vždycky musím tvrdě makat,abych si figuru udržela.Takže tohle mě docela znervózňuje a tobě i holkám trochu závidím.Alespoň víte, že jste o.k..Tak moc zdravím a všem přeji krásné těhu :a:

In reply to by Kačudka

To víš, že budou obě v pořádku, proč by nebyly? To by se něco dělo, určtitě by jedniný znak nebyl úbytek váhy!
Máš prostě jiný metabolismus, nejpíš bys měla víc jíst, minýsci asi ujídají z maminky :hu: :a\|:

Prostě si člověk nevybere, většinou co má sám mu nevyhovuje, co má druhý, to by chtěl...je to nějaké pomotané :-)

Ahojda asi tenhle clanek pises kvuli me, ale je to asi individualni... Mrzi me ze sjem ty vitaminy brala,Brala jsem Gravital jeden denne!NO a dneska mam 30kilo, uvidime na dalsi poradne jestli mam vic kil a je to mnou a mym jedenim,ale pdle me zase nejim tak moc a jestli budu mit min,jako do tech 2ilo,to si ymslimze roste mimi a tak , tak me nikdo nepresvedci o tom,ze to neni vitaminama!Je to urcite jima. JInak si to nedovedu predstavit..Divny je,ze uz 5mesicu pribiram po trech tydnech 4kila..Porad 4kila,je to divny,no nic,,Halvne se mej a myslim,ze se nemusis bat o vahu,jsi hubena urcite a kdyz mas na neco chut,meal by sis to dat,mimi na to ma taky chutku....Mej se a pozdravuj nocleznika

In reply to by Andilek1

Článek píšu kvůli sobě, ale ty jsi mě na tu myšlenku přivedla...:-) vždyť jsem ti psala, že o vitamínech napíšu samostatný blog, abych se dozvěděla víc :one:
Už jsem to dříve řešila, když jsem před těhu brala Femibion a přibrala - taky jsem to tomu z 50% přičítala...
Zajímá mě, jak to mají i ostatní holky...hubená nejsem, tak tak akorát - a jsem malá, měřím jen 157cm a teď už vážím 59kg. Ráda bych se vešla do 70ti kg. Omezila jsem baštu večer - menší porce :-) snad to zabere...
Měj se s mimískem krásně!!!! Holky psaly, že pak daly kila dolů, tak budeme doufat, a ne se zbytečně stresovat. Hlavně, aby mimi byly v pohodě a zdraví!!! :e):

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop:
bojím, bojím!!!
Člověk to myslí dobře s těmi vitamíny a kdoví, jak to je!!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To jo, taky je teď hrozně ráda jím!!! Včera jsem měla 4 večer a teď jak jsi mi to připoměla, hned si jdu 2 dát :-) Jinak teď toho v obchodech moc není - navíc pořád to samé - hlavně zeleninu ,mám hrozně přejedenou. Papriky a rajčata už nemůžu vidět. Tak jím spíš to ovoce :-)

U Martínka jsem užívala Maternu. Už se to asi přejmenovalo na něco jiného nebo to neexistuje :s:
a nabrala jsem za celé těhu hrozně málo. Prostě jsem porodila a byla jsem tam, kde předtím. Ale
teď jsem jedla 2 měsíce Babyplan a 2 kg nahoře... nevím.

In reply to by Andělína

No přesně, já přibrala taky už jako snažilka - jím Femibion už 2 nebo 3měsíce před - a to jsem přibrala 1kg....Jestli teď do toho dávají víc nějakých vitamínů, co to způsobojí - nevím.
Jak jsi kdysi přikládala fotečky s malým, vypadala jsi tam jak holčička - hubeňoučká, mlaďoučká :-) Spíš jak starší ségra, než máma :-)

Já jsem užívala Calibrum mami a ke konci těhu jsem zredukovala počet: papala jsem 1tabletu/za 2 dny. Přibrala jsem skoro 17kg a teď jsem (půl roku po porodu) opět na původních 50kg.

In reply to by natalliev.

Tý jo, tak to je super!!! Tak to máš skvělý! Až budu jíst ten druhý typ Femibilonu - od 2.trimestru - to se jí dokonce 2 denně -jeden pro mimi druhý s jiným složením pro mámu...tak si dám taky víc bacha, obden je jistě dobrý nápad!!! Díky

ja jsem brala s nasim 2letym certikem uz pred tehu Calibrum a vlastne cele tehu a pak pul roku pri kojeni a v tehu jem pribrala 12kg a malej vazil 3,70kg a 50cm a myslim,ze i s vitamina bylo vse v norme..Zato ted jem magor,pac beru calibrum,piju kontryhel a dokonce uz 3.den zkusim ovu testiky.. :)

In reply to by siska333

Tak to asi na každého působí jinak, nebo to zas až takový význam nemá. 12kg je super!
Šla jsem na to stejně - pila kontryhel, brala Femibion a testy taky dělala!!! Jsme takové skoro všechny - prostě se rozhodnem a přírodo zařiď to, nechci čekat!!! Přeji moc moc štěstíčka ať má čertík co nejdříve sourozenečka!!! :/;x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky