Dalsi info

06.12.2008

Ahoj holky tak jsem nevydrzela az do utery a zase jsem si udelala testik :no: a v casovem limitu byl opet negativni (gs mamatest) :( no uvidime co se bude dit dal. Dalsi si budu delat v utery to je den MS tak jsem zvedava jesli to dostanu nebo ne. Doufam ze ne :one:
Jo nemate nahodou nektera britskeho modreho kocoura, protoze ja mam br.mod. kocicku a co nevidet by se mela mrouskat :) tak aspon aby jsme meli kotatka :mimis:

ja jsem si delala vzdy testo minimalne den po vynechani MS a s mamatestem mam dobry zkusenosti,ze vzdy ukazal pravdu,takze drzim palecky at ti to vyjde a ze to zatim bylo nega neva a pockala bych do pripadneho vynechani MS..Drzim palce :one:

Ahojky netrpělivče, :s: ,i,kdyby si těhotná byla tak ten Mamatest by ti to ted neukázal je brzo:Tak neztrácej naději hmm?! :h: :c:

ahojky, máme také britky,modrou a bílou ...jsou to zlatíčka. Chci ale jiného než modrého, chtěla bych vyzkoušet tabby, tak uvidíme co z toho bude:-)

In reply to by Ivka

Neni no, ale je cistokrevna videli jsme oba jeji rodice. My ji nemame na vystavy jen tak pro nas :) meli jsme totiz i normalni venkovskou kocicku, ale ta nam utekla. Tak jsem si rekla, ze si vezmeme nejakou rasovou co je zvykla doma. A zatim dobre :tanec: a ty mas vice kocicek nebo jednu?

In reply to by Heluska11

ještě bílou britku. Obě s papírama, ale nechodíme na výstavy. Jen chceme, aby každá měla jednou koťata a pak už jen vykastrovat na mazlení. Ta modrá je starší a už jí (i nám) z toho mrouskání hrabe....

Helusko, uvidíš,ale už jednou pozitivní byl, tak to není ztracené. Myslím, že kamarádka má takového kocoura. Já tedy myslím, že je to kocour. Je ale z Prahy. Ty jsi odkud?

In reply to by Heluska11

Ahojky Heluško :a: Já vím že si smutná, a trápíš se. Kdybych věděla jak na to tak to všem ráda řeknu :-)ale taky nevím:-) K vánocům dostanu míč ten cvičící tak doufám že mi pomůže na záda a od Ledna si najdu specialistu na Mojžíšovu metodu a začnu cvičit, protože je možné že to cvičení mi ne jenom pomůže na mojí špatnou páteř ale i mi může ovolnit nějaké cesty a otěhotním, snažím se už 4 roky, tak Heluško nezoufej :s: :s: :s: :s: A zkoušíš čajíky a vitamínky? :a\|:

In reply to by powynka

Dik :) to si ani nedovedu predstavit 4 roky jsou dloha doba. Ja jsem rosku smutna, ale rozhodne neztracim nadeji prece jenom jsem zacla s testikama trochu brzo. No beru calibrum baby plan, a ted mam tydenni pauzu s cajikem. Piju mesicek,kontryhel a chmel :) myslim ze mi pomohl protoze ovu jsem mela a jestli se povede mimisek tak mi cajik i dobre pripravi delozni stenu nebo tak neco :) :one: Tak peknou sobotku

In reply to by Heluska11

No jo taky si říkám jak takhle dlouho jsem to mohla vydržet, jenže nic jiného dělat nemůžeme :-( prostě se budu pořád trápit dokud to nepřijde :s: :s: :s: Až se mi jednou narodí miminko, tak to mu budu od rána do večera říkat kolik mě stál breku a trápení :-) :s: :s: :s: at si kouká vážit jak jsem si ho vybojovala, ne to zase kecám :qu: :qu: :qu: ale určitě si ty měsíce budu užívat i s bolestma :dance: :dance: :s: :s: co jsou v těhotenství, držím ti palečky at vitamínky pomůžou :-)) já mám zatim čajík jenom kontryhelový, ale chci si kooupit taky vitamínky baby plan :one: :one: :one: :one: :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka