asi smula

06.12.2008

holky celou dobu si s vami pisu a mam spatnou zpravu,predchvilkoui jsem mela divne krece v podbrisku a tak jsem sla na wc a bohozel asi jsem to dostala,asi dva dny vzdy tak jednou jsem trochu spinila ale to se u me nestava a TED asi prisla,prsa me furt boli a spozdeni nemivam,nechapu to jsem z toho spatna 4.mes. snazeni a vypadalo to nadejne ale citim ze to budu mit ze se rozjede.
na nerviky jsem si nalila domaci vajecny konak...a je to v .... :( :( :( :( :( kata

:h: :k: Ahojky,já vim ,že je to lítostivé,když přijde ms a ty čekáš,že by nemusela dorazit.Snad už to bude brzy co ms nedorazí,přeji moc štěstíčka............at brzo píšeš ,že máš dvě // čárky. :one: :one: Měj se fajn :a: :a:

jasne beru to tak akorat mi to prislo moc lito a sklycky v ocich strasne jsem doufala ze uz je to zazehnane,ale ne i ta nadeje,na chvilku zhasla.vite co dam sem taky svoji fotku,budu se citit lip,,,vic osobne.kata

In reply to by buterrfly

Kači,já ti úúúúúúúúúúplně rozumím,já ji zase vždy probrečím,a pak jdu sem za holkama a je mi hned líp. No taky bych si ráda dala sem fotečku ale hold nevím jak :c: hold začátečník :c:

Ahojky,tak to znám..mívám celkem přesnou ms až na vyjímky..ale když ta vyjímka je a já mám zpoždění,tak se taky začnu těsit a pak ta svina přijde :(
Nevím asi jeden den by byl třeba v poho,ale pak se na to upnem,že nepřišla přesně jak měla a asi si to tím i oddálíme,těma nervíkama.
Tak nebud smutná,4 měsíce není ještě moc..vím,že je to taky zklamání,ale podívej se kolik nás je a kolik nás čeká přes rok a více..nejsi v tom sama neboj a ono se to povede nám všem..určitě ;) Jen holt máme ted trošku smůlu,ale o to větší pak budeme mít radost :one:

Ahoj Káto. Nesmutni,ono to jednou výjde určitě neboj. Já už jdu taky do 5 měsíce. :one: Budem bojovat dál

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka