Přípravy

06.12.2008

Ahoj ženy! Jak jste na tom s přípravami na Vánoce? Mám termín 23.12. a doma dvouletou slečnu, tak jsem letos začala neobvykle brzo. Mám strach, aby toho pak na mě nebylo moc. A musím se pochlubit. Dárky už mám koupené, dnes jsem upekla několik druhů cukroví. Sama tomu nemůžu uvěřit. Kiki

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak já mám termín taky 23.12. Cukroví už mám napečený, dárky nakoupený, jen mě čeká úklid, ten plánuju tenhle týden :ww: Aby to bylo všechno hotový :one: kdo ví kdy se ten prcek narodí,a pak nevím jak bych to všechno zvládla :a:

Ahoj, myslím že vás všechny trumfnu :-) Dneska jsme s Adélkou (taky 2 roky) nazdobili stromeček. Mám termín 25.12., ale sotva se plazím a kdoví jak to vyjde, tak jsem chtěla už mít vše hotový. Aspoň si ho malá užije. Ještě teda nějaký ty dárečky dokoupit a už jen čekat.... Na mimi i Ježíška :-) Takže nejsi v tom sama. Pa

To jsi teda pěkně pilná :one: . Já pečení na vánoce musím ještě odložit, protože to co jsem už napekla, jsem si zase pěkně "sežrala" :hu: Jsem hrozná. Pořád někde něco honím, co bych smlsla sladkýho a dobrýho. Budete mít krásnýho Ježíška, viď? A co čekáte? Víte to, nebo to bude překvapení se vším všudy?

In reply to by Kajula

Bude to překvapení. Mně je to jedno, manžel by asi chtěl trochu víc ještě jednu holčičku. Divím se, že jsem začala tak brzo. Nemám ale téměř hlídání, dneska jsem využila příležitosti, nechala jsem mužíčka s dcerkou odjet samotné ke tchýni a pustila jsem se do práce. Je to o mnoho snazší. I když perníčky jsme dělaly společně s dcerkou minulý týden a bavilo ji to. Do fotogalerie jsem vložila její fotku, jak válí těsto svým válečkem.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky