Holky, pomoooooc...to snad už není možný :-(

06.12.2008

Holky, já vím, že si pořád jen stěžuju, ale když je to prostě tak :00: Michálek už tak krásně , sám a bez pláče usínal, ale teď je to hrozný :w: Přes den dneska spal 30 minut, je unavený jako :pig: , ale prostě nezavře ty očka a nezavře :w: Stojí v postýlce a brečí, ale jakmile se k němu dojde, tak se řehní...už skoro zabere, ale jen co se odejde, tak to začne nanovo...asi to na nás pěkně zase pinká co :00: No už jsme se naštvali a zase mu začne tvrdý režim ;)
Navíc teď bojujeme s jídlem :00: To je něco než to spápne, ale co on u toho dělá...pořád to svoje nenene :n: , béká, fnuká, strká si ručky do pusinky plné jídla, prská atd atd :00:
A dneska v noci se rozhodl, že nebude papat, ale když mu jídlo nedám, tak zase je co 10 minut vzhůru...tak nejdřív brečel, že jídlo nechce a pak zase brečel, že ho nedostal :00:
Jo a taky se naučil spinkat na bříšku....to je sice v pořádku, ale docela často se budí a hrozně brečí...já nevím, jestli je zmatený v jaké je to poloze :?
A navíc dneska se vracel monitor dechu, protože v rodině se má narodit miminko....no tak jsem zvědavá jak si na to zvyknu, monitor ho pořád hlídal, ale vím, že už je velký, ale i tak :h:
Řekli by jste, že tohle dítko je takové zlobidlo? :h:

Tak já mám doma to samo v bledě modrým,jen to usínání je lepčejší. Dám ho lehnout,odejdu a za chvilku spí. V noci se pořád často budí,spává na bříšku a tříská hlavou do šprušlí :00:

:!k: :!k: :!k: ne že bych ti to přála :!k: :!k: ,ale já si prošla uplně tim samým :!k: :r: :r: :r: :!k: ,takže neporadim,vydrž jsou to herci,na mě to koulí Fíla dodnes a už je mazanější :!k: ,miláškové na zabití :!k: Gabča,Filípek,Domčulka

Petulko,tak to mame stejnej problem....Terinka uz ani nevidi unavou,ale proste nezabere :(
Pres den s ni muism chodit 4x ven bo usne jenom v kocarku a vecer????Uspavam i dve hodky a do toho vseho rve jak silena :r:
Nechapu co ji zase je.Takze ja Ti moc neporadim...asi jenom proste musime vydrzet.

No jo a co bys chtěla? Vždyť mu čerti z očí lezou }:) :s: }:) Neboj... za pár let se to změní, bude Ti
dělat snídaně a vařit kafe - tak jako mně :s: a teď si to užívej :k: :k: :k:

Ahoj Petko,
tak to teda koukam :00: Misanek je teda fakt dost dobry rostak! :!k:
Z vlastni zkusenosti ti neporadim nic, nase mala ted posledni dobou spava naopak strasne dobre - i kdyz odejdem z pokojiku a ona jeste nespi, slysime ji tam chvili si vykladat a pak je ticho. A v noci, kdyz se budi, tak ji nakojim, necham nekdy odgrcnout nekdy rovnou polozim do postylky, a je zas v limbu. A budi se mi ted uz jen tak 1-2x za noc! Vcera se dokonce prospala az do rana!
Pres den usne nejradeji v kocarku - stejne musim min. dvakrat za den ven kvuli psovi, to jsme pokazde tak hodku venku. Nekdy usne sotva ji polozim do kocarku, jindy az cestou, nekdy az kdyz jsme zpatky pred barakem, ale casto mi spava jeste i kdyz kocarek uz zaparkuju pod balkonem. Ted nedavno spala pres den dokonce 3 hodiny v kuse! Az jsem z toho byla nervozni a chodila co chvili nahlizet, jestli jeste vubec zije...

Papame zatim jen mrkvicku s troskou zemaku a na vecer nekdy kasicku, ale kdyz vidim, ze uz nechce - otoci hlavicku pryc ode me - tak ji nenutim a zkusim to za pul hodky znovu. Vetsinou to sbasti ale vsechno hned najednou.
Drama delala Angie u prsicka, ale ted uz je to o neco lepsi, takze snad jeste nejaky den to kojeni udrzim.

Monitor dechu jsme pro Angelku nemeli. Takze netusim, jaxe ted bez nej citis. I kdyz vlastne trochu jo... Asi pred mesicem se nam porouchala chuvicka, nejde ani obraz ani zvuk, takze jsem se naucila spavat jeste slabeji nez do te doby a mame dokoran otevrene dvere jak do loznice tak do decaku... Ze zacatku jsem z toho byla docela nervozni, a Angie se budila docela casto, takze jsem si par krat lehla na gauc u ni, ale pak se to zlepsilo, ja si zvykla a Angie asi taky :-)

KAZDOPADNE DRZIM PALECKY, AT SE TO BRZO UPRAVI A BUDES MIT DOMA OPET TO SPOKOJENE A HODNOUCKE MIMINKO :!k:
Hlavu vzhuru a pevne nervy, mamino! :k: :k: :k:

Petruško můžu tě jen ujistit, že v tom nejsi sama. Já tohle mám v dvojtým balení, večer když náhodou jeden usne tak ho na 100% ten druhý řevem vzbudí a tak to jde pořád dokola.... Jedinou radu mám, kterou praktikuju jinak bych se zbláznila - nechávám uřvat. Je to sice drastický, ale jinak to nejde. U jídla jakmile začli dělat nenene a podobný blbiny, strkání rukou do plný pusy...., jsem prostě odešla a jedli jsme třeba až zase za hodinu. Vyhládlo jim a baštili jedna radost. Dr. mi říkala, že není dobře dítě nutit jíst když nechce nebo nemá zájem a fakt to funguje, řekne si samo. Tak držím palečky, at se to brzy upraví.

In reply to by janek

No tak to si dovedu představit, že to musíš mít v tomhle s měru jistě těžké a že se budí navzájem :00: Ale jsem toho názoru, že nenechávat dlouho brečet.....přijít třeba za 5 minut, položit, napít čajdy, dát cumel a pohladit a odejít a pak to třeba prodlužovat o 3 minuty, ale u Tebe je to jiné, když máš dvojčátka :h: A s tím jídlem máš asi pravdu.....zkusím to určitě :one: Děkuji :h:

In reply to by PETRUSE333

Není to jiné :n: , děláme to taky tak jak píšeš, zase tak krutá nejsem, že bych je nechala uřvat do bezvědomí. Navíc i ty určitě poznáš pláč a pláč. Moje máma říká, že mají spartanskou výchovu :!k: . Omlouvám se nejdou mi dělat samostatně háčky, Matýsek mi vydloubnul klávesu :00: .

Tomu se ani nedá věřit, že takový andílek večer zlobí :s:
Ale fakt je ten, že my máme to samý a vůbec to nechápu. Jakmile nejdu ven, naspí doma hrozně málo a člověk by předpokládal, že padne za vlast, ale opak je pravdou, ječí a spát nechce nebo mu to spíš nějak nejde. Ale jakmile prospí venku celkem skoro 6 hodin, tak večer usíná líp. Je mi to záhadou a proto ho už nechávám chrnět, jak chce.
Tak přeji pevné nervy :s:

Teda na té první fotce, to je lumpárna sama... :s: .Naše Majdinka se ted začíná taky několikrát za noc budit a uspat jí, to je kunšt, v postýlce sama, ani náhodou, je na ní vidět, jak mooc se jí chce spinkat, ale ona ty oči nezavře a nezavře a taky se najednou začne řehnit, převalí se na bříško, sedne si na čtyři a leze, tak jí otočím, řeknu jí, že už je pozdě, že musí spinkat a ona začne kroutit hlavou a usmívat se... :!k: .Tak jsem ji nechala, nevšímala si jí a najednou usnula, ted jí musím přenést do postýlky, ale odkládám to, protože se mi určitě vzbudí a dřív jsem s tím neměla problém, jsem ji přenesla a ona to ani nevnímala, že ji přenášim... :one: .Tak spí furt na bříšku a včera s nohama pod sebou, vypadalo to jak když klečí... :00: .

In reply to by PETRUSE333

.... :00: .Snad to nebude mít dlouhé trvání... ;) .Já jí zkoušela i několikrát narovnat, ale ona si počká, až odejdu a slyším, jak tam ty nohy souká zpátky... :s: .Nebo se probere, sedne si na čtyři a kouká, jak kdyby vůbec před tím nespala.... :O , včera jsem jí takhle v půl noci uspávala skoro hodinu.... :00: .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky