narozeninový dortík:-))))

06.12.2008

Už jsem tu dneska psala, že naše dítka slaví svoje první narozky a tady je ten opravdový narozeninový dortík :dance: :hu: .

a sil pořádně pozlobit maminku,hezky brzy ráno vstávejte,ať je maminka jak ranní ptáčátko :///: . Přeju aby jste i nadále dělali takovou radost a stačí,když mi pošlete kousíček toho nádherného dortíčku,nelpím ani na panence ani na autíku,hlavně,že ochutnám :!k: Gabča,Filípek,Domčulka

Věroušek

Marketce i Matyskovi prejem ja a Verunka vse nejlepsi. A toho dortika jim moooc zavidim. Je uzasne krasnej a super napad.

Ty máš tak krásný dětičky!!! A ten dort je vtipný :!k:
Koukala jsem, že se narodily 6.12. - to je náhoda, protože dneska jsem se taky narodila a můj brácha, ale už v roce 1980 :s: Je to hezký datum - na Mikuláše co? Ale celý život mě štve, že chodí o den dřív :n:

In reply to by Pavule

děkujeme moc, vy jste s bráchou taky dvojčátka? Dort jsme vymýšleli, hledali, ale ani na netu pro dvojčata nic moc. Nakonec jsme to nechali na paní cukrářce a myslím, že se povedl :one:

Janku, to je nádhera a úžasná vzpomínka :h: . Markétce i Matýskovi přeji všechno nejlepší k těm dnešním narozkám a ať se mají tak skvěle jako doposud :qu: :\x: :qu:

Janku. čím ty dětičky zaléváš jsou kouzelný :c: , vždyť je to chvíli co bydleli v tom megabříšku a teď už tady čučej u super dortu s jedničkama :one: :one:

ahojky moc amoc gratuluji a přeji hlavně zdravíčko :h: :h: dort měli úplně skvělej a nádhernej moc jim to sluší jsou mocinky roztomilí a kouzelný sisina a Matějíček

no tak to prejeme tem tvym kuliskum vsechno NEJNEJNEJ :k: :h: a hlave zdravicko a toho spravnyho certika v tele :c: ...nas to ceka presne za 5dni...toto uteklo :\/: ...a dortik je krasnej :one: kdo delal,ty?

In reply to by mamáček

já vím, že se to tady mele pořád dokola, ale bez těch dětí mi ten život tolik neutíkal. Ted to fakt letí jako blázen, až jsem s toho trochu smutná. Dortík jsme si nechali udělat, já neumím upéct pořádně ani bábovku, natož dort :!k: :!k: :!k: .

Janku, tak jim přeuju všechno nejlepší k narozeninám, hlavně ať jsou zdravý a pořádně tě zlobí :s: :h: :k: :k: :girl: :cc): a dortílk je nádhernej...a jak dobře půjde ze zdí a ze sedačky? :///: :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka