Musím na matriku?

05.12.2008

Ahoj, ráda bych dala miminku jméno Elen, v kalendáři je jen Elena. Myslíte že s tím musím běžet na matriku? Má někdo doma Elen? A jak se vám to jméno líbí?? Díky za odpovědi

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj Elen je hezky jmeno.skoro vic se mi libi ale Elena.Elen se ji bude pak rikat stejne.ja ziju nastesti v cizine a tady si muzem bez nejakych litacek davat jmena co chcem :qu: tady v rakousku je urcite modernejsi verze Elena.at se ma vase holcicka dobre. :a:

jukni na www.krestni-jmena.cz a tam je kompletní seznam registrovaných jmen podle něhož se řídí matriky.... zkus si jméno zadat.Uvidíš, že je tam strašně moc obměn jmen...A neboj Elen tam je taky :dance:
Kolikrát jsou tam i takové skomoleniny, že člověk kouká co všechno je zapsáno :///: ......

In reply to by mysinka

;) Nemáš zač...ráda jsem poradila.
Já mám vybráno jméno Sarah..tak to bylo první po čem jsem se pídila....Když je kalendáři pouze Sára.A holky už to kdysi probírali... a dávali tam právě tento odkaz... tak jsem nelenila a dala vám ho sem...abyste věděli, že takové ofiko stránky s registr.jmény existují...

Měj se pěkně... :a: :a: :a:
Paaa Lenka

Ahoj jen se jdi zeptat,my budeme mit Nikol a taky to neni v kalendari.Jen sem se tam sla zeptat jestli se to musi nejak schvalit nebo co a jak tak mi ukazali takovou knizku a v ty prej kdyz to je tak to jen staci napsat do toho papiru co mas do porodnice a schalovat se nic nemusi. ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka