Proc???

06.12.2008

:§) Komu sem co udelala :§) :§) Protivka protivna breci rve od boziho rana.... je to desny kdyz je dite nachlazeny , ma rymu jako tram a dotoho jeste roste zub :00: navic ani mi moc nebasti - jasny ze kdyz je clovek nachlazenaej tak nema chut k jidlu ale musi se preci nabastit ne? no tak sem rezignovala dneska na tuhou kasi ale dostane ji z flasky - vim ze to je uz velka holka ale nehodlam se sni prat - to stavi pri odsavanai ://: to je teprv horor.... no rodina me bude milovat az jim budu v noci postet vysavac pak do toho hystericky vystup Rory... klid a za hodinu zas :!k: :00: jee ja budu taky za chvuli protivna - jestli nebudu vyspala....

je mi te lito a malicke taky,vydrzte,bude lip!!Nemoci u deti jsou vzdy na h... Nas malej ma sice uz 2roky,ale jakoby to bylo vcera a ty probdene noci hruza des a dalsi den jsem vzdy brecela,ze jsem uplne v pr... od vycerpani a pak jsem na malyho vrcela a pak se mu zase omlouvala a byl to nekonecny pribeh..Ted ma silene obdobi vzekani,zureni,schavalnosti a jsme s manzelem zase na nervy jak je nezvladatelnej.Johanko,moc vam preju at vam je lepe a tobe preju spaaaaaaaaanek sladky a odpocinkovy a Rozince zdravicko.. :h: :a:

Ahojky Johanko, tak rýmenka a vysavač a nasledný hysterický pláč moc dobře znám :w: My te212 taky bojujeme s jídlem :r: To je něco hroznýho....to musím dělat u jídla blbosti, ale někdy si ani tak nedá říct :n: , do toho prská, strká si ručky do pusinky, když tam má jídlo :w: No a to nemluvím o tom, že už nám tak krásně usínal a sám bez pláče a teď? Řve a řve a řve....vzteká se, ale jakmile k němu někdo z nás dojde, tak se řehní. Dnes přes den spinkal jen 30 minut, je unavený jako ďas, ale prostě ty očka nezavře :w:

holkyyy, to ta rýmička :\/: nojo, s tím se nic nenadělá, léčená rýma trvá 7dní neléčená týden, tak si vyber :00: já zrovna teď taky něco chytla, mám nos ucpanej až na půdu, tak doufám že to malej nechytne :00:

ahojky johanko nic si z toho nedělej matějíček je taky děsně ukňučený a uplakaný jo už se mi dvakrát vrátil email s fotečkama ze srazíku nejde mi ti to poslat sisina a Matějíček

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka