Hrníček Avent...

06.12.2008

Přeji všem hezký večer, chtěla bych se zeptat.. chci koupit prckovi hrneček od Aventu, ale co jsem koukala, tak mají dvě velikosti. Nám je zítra přesně půl roku a avent má hrníčky malinké s hubičkou od 6m a pak větší, ale ty mají hubičku zelenou - od 12m... máte někdo zkušenost... určitě chci koupit tu větší, jen si říkám, jestli mám raději koupit i tu náhradní hubičku (tu od 6m, měkčí..), díky za rady a porady :s:
a ještě... je důležité mít u toho hrníčku ta "držátka"? Používájí to dětičky, nebo si to prostě chytnou za láhev... se ptám jak úplný pako :oci:... :s:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, nám nedávno taky bylo půl roku a dostal hrníček avent. Koupila jsem mu ten malej s tou hubičkou od 6 měsíců. Ty jsou měkčí. Takže jestli můžu poradit. Jestli budeš kupovat ten větší, určitě kup ještě ty náhrádní od 6 měsíců. Toť můj názor :a:

ahojky , tak já jsem tehdy koupila hrniček na těch 6m páč jsem měla první dítko a chtěla jsem všechno tak nějak dodržovat,ale pokud máš dítko šikovný, tak klidně můžeš koupit i ten větší a zkusit to a pak uvidíš jak to dítku půjde s tím manipulovat. Náhradní hubičku můžeš koupit vždycky. No a ty držátka je to taky individuální některý děti to lapnou za lahev a na držadla prdí,ale naše se to naučila držet hned a je fakt, že potom byla taková šikovnější v celkovým držení, tak to možná má na to taky vliv. Takže asi jsem ti moc nepomohla.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka