SUNAR x NUTRILON aj. umělá mléka

06.12.2008

Ahoj všem,
ráda bych se zeptala. Malý (5týdnů) špatně přibýval,tak jsme museli zavést dokrmy. Od pí.Dr. jsme dostali na zkoušku Nutrilon. Mareček ho snáší a chutná mu-teda zatím to alespon tak vypadá. Jaké s ním máte zkušenosti popř. s ostatními um. mléky? V čem je lepší než sunar- pokud je skutečně lepší? Já se v tom vůbec nevyznám... Jen jsem koukala na webovky jak sunaru tak nutrilonu a připadají mi co se složení týká oba skoro stejný.
Děkuji za rady a názory :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

začátku na nutrilonu,ale Sebastián mi po něm taky dost ublinkává...kombinuju comfort ze kterého ublinkává arko proti blinkání(to dávám hlavně na noc nebo když někam jedem)ale po něm má problém se zase vykadit...uvažuju právě že zkusíme přejít na bebu nebo na ten sunar a uvidíme...

ahojky, složením je to prý stejné ale jak píše marcelka, tak sunar je chutnější a i levnější, jenže mě třeba prcek po sunaru blinkal, byl na něj asi dost sytej, tak jsem mu kupovala nutrilon. Vyzkoušej a uvidíš :one:

sunar je prej chutnější a o něco levnější
nutrilon je zas prej více podobný mateřskému mléku (hlavně složením)
nevím..my máme už 3 měsíce (malému je 5) nutrilon a nic jinýho, ale ublinkává a slyšela jsem že když mimi blinkalo z nutrilonu a přešli na sunar tak prej to bylo OK...tak uvidíme... (ale každý mimi neblinká po nutrilonu...ten náš nejspíš ano....

In reply to by MarcelaK

Ahoj,
no mně taky prcek ublinkává,ale nevím,jestli to není tím,že někdy hltá nebo tím,že je na nutrilonu teprve 4den a ještě není zvyklý na nacpaný žaludek.. jsem ochotná investovat i do dražšího nutrilonu, když už nemůžu plně kojit,tak at má alespon to nejlepší. Snad po tom bude přibývat víc než 100g za 10dní.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka