Je nááááám ROK!!!!!

06.12.2008

Ahoj holky, tak těm našim prdelkám už je dneska jeden celej rok :jawdrop: . Matýsek už je vlastníkem 5ti zoubků, Markétka nemá ani jeden :!k: . Jinak jsou hrozně šikovný, akorát chodit se jim nechce :n: :s: . Jsem s toho nějak na měkko :r: . Babička jim upekla "patlací" dorty, ten hlavní přiveze manžel za chvíli a budou se sjíždět gratulanti :\x: :\x: :\x: . Zatím vám sem hodím fotky co dostali od nás, teda puzzle už jsou rozložený na zemi, ty jsem nefotila a ty dva rarachy s babiččinýma dortama. :h: :h: :h:

Přeju vše nejlepší a hlavně hodně zdravíčka :k: :k: :k: :k: :k: Děcinka jste prostě nejkrásnější dvojčátka co znám :c: :c: :one: :a: :a:

Gratuluju oběma cipískům a mamince posílám :k:
doufám, že dortama nezapatlali celý obývák a k dárečůům se rozběhli po vlastních :s:

jéééé.Janku..tedy ty jsi mě dostala...mám úplně slzičky ve vočích..to je fakt rok co jsi mi posílala (muž) ty svoje broučky? Tomu snad ani nevěřím!!
Přeju oboum moc zdravíčka, moc sluníčka na jejich dlouhé cestě životem, ať se furt smějí a krásně se popatlaj dortama!! :c: :c: :c: :k: :k: :k:

moc krásný..vše...

janku mooooooooooc Marketce i Matyskovi blahoprejeme a prejeme vse nej nej nej do budoucich let. At ti delaji samou radost!! Mas krasny deti maminko :-)
Jo a jeste bych prosila fotku potom co se popatlali v tom dortu :s:

Janku už???????????...týýý jo, toto uteklo :00: ...přeji dvojčátkům všechno nejlepšíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x:

ivka2222

já si myslím janečku,že to nejhorší máš za sebou a teď už bude jenom to nej,sem tam nějaká ta bolůstka bude,ale myslím že více radostí :one: přeju vám všem,né jenom prckům ať prožíváte jen ty nejradostnější chvilky a těch tmavých obláčků ať na vašem nebi propluje co nejméně,ale bez nich to taky nejde,máš krásné zdravé dětičky a oni mají skvělou mámu :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h:

jůůů.. janku.. moc moc gratuluji.. prďolkové jsou krásní ! a dortíky se babičce moc povedly... hrozně to letí.. Myšák má za chvíli 11 měsíců :)

:\x: :\x: :\x: :\x: :\x: vššeeeechnooo nejlepčíííí :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: krásný dorty i dárečky :qu: :qu: :one: :one:

Marketko a Matysku, gratulujem vam k 1.narozeninam :\x: prajem vam zdravicko a hlavne nech ste v zivote stastni :c: :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka