ahoj tehu vsichni

06.12.2008

ahoj tehulky tak sem stale v nemocnici budu tu do 36tt a pak me prestrihnou steh a pujdu dom a nebo rovnou na porodnici.stale musim hajat jenom wc a sprcha jinak hajat.minuly tyden byl ale husty operace steh a kapacky,antibiotika mrte leku a kortikoidy pro mimi a vitaminy vsude samy hadicky stale mi brali krev a jednou i cevkovali,jau to stipalo,ale uz sem odpojena uz mam jenom magnesko a zelezo a cipek do pipky na ten steh.linda sem psala za me a tim ji moc dekuji.a vam vsem kdo ste mi drzeli paleceky taky.pisu pres mobil takze moc odepisovat nemuzu jelikoz to je pomaly ale aspon neco.takze vsem tehu dekuji za podporu.jo jinak asi sem v tom blazinci videla na utz holcicku ale nevim to na stoprocent.tak papa

Zuzi moooc na tebe myslím. Držím palce ať je všechno OK. Jseš šikulka, že to tak všechno vydržíš. Mimi za to stojí:-). Tak pěkně odpočívej a pohlaď za mě mimískaaaaaaa papapappaapa I.

ahoj zuzko,držím ti palce i nadále a doufám,že ti vše dopadne co nejlépe a ty budeš i s prckem brzy doma.Tak se drž,papa

To jsem ráda, že jsi se ozvala, budu Ti držet pěstičky at jsi i s malým (malou :c: ) v pořádku!!! :dance: Dej pak vědět, co a jak. zdravím a drž se! :k: ;)

Ahojky Zuzi,
já si říkala, že ses už dlouho neozvala :? . Tak ať se ti udělá líp, mimi ať se v pořádku a ať ti to rychle uteče :one: :\x: .
Až ty se vrátíš z nemocnice, tak mi snad už budeme mít drobečka doma. Termíny mám 8. a 10.12., tak jsem zvědavá jak to dopadne.

Drž se a hlavně ať jste obě v pořádku.

Verča

tak to držíme pěstičky ať to všechno zvládnete i když to bude pěknej opruz,ale co ještě ráda budeš vzpomínat na dobu kdy jsi se mohla jen válet a odpočívat a spát a spát a spát,páč až bude mrňousek venku tak tohle všechno bude vzácnost,tak to teď berte z té lepší stránky a to válení si spíš užívat :dance: :one: :a:

držím palečky at ti to rychle utika a hlavne at vsechno dobre dopadne a za chvilku se muzes tesit z prcka :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka