9 měsíců !!!!!

05.12.2008

Ahoj hokly!! přejeme hezkého mikuláse a pozor na čerty!! }:) :///:
Tak nám je dnes 9 měsíců.. Monča je ďáblík jako blázen.. schody do patra má za20sekund, jsou točící a je jich 16... :jawdrop: Taky nám už vyleze na bobíky a samozřejmě že po papule dolů.. :00: :c: Už se ji podařilo vyšplhat i na gauč, otvírá šuplíky, prolejzá kudy může, pod stolem a pod židlí, no je to šikulka.. :c: Přesto, že ji nechci moc ustupovat, některé poličky už jsme vyklidili.. :///: :///: Je to taková moje potvůrka, občas bývá vzteklá a když nedovolím, tak se rozčiluje a kouše do věcí, nebo do svojí nohy..proč to nechápu.. :00:
Máme 7 zoubků a hezky papáme...ale tedy už kupujeme!! :jawdrop:
Moc ji miluju!! :c: :h: :h: :h:
A jak se máte vy??

Koukam taky pekny šídlo,je strasne moc roztomila!!Fotecky super, hlavne ta posledni!Pisu pres mobil,tak je to bez smajliku.S pritelem je to porad stejne,to v nejblizsi dobe,ani lepsi nebude.Hlavne,ale,ze Majdinka je zdrava!

to je fakt smíšek :h: :!k: ..vidím, že taky vleze úplně všude a proleze i stolem, to znám, jako u ná :qu: s...a hrozně ji to baví, že? :!k:

Ahojky Borůvečky! :a:
Gratulujeme Monískovi k narozeninkám :\x: a přejeme hlavně zdravíčko :k: a pořád tak krásný a spokojený úsměv :c:
Teda, ale je šikulinečka šikovná :girl: a náááádherná :c:

ahoj moni, nejdřív musím malou borůvku pochválit, je úžasná, šikovná a roztomiloučká a pořád celý tatínek :c: a za druhé.. pozor na čerty? za chvíli mi mrkni do blogu ;-)

ahoj borůvečky, tak to teda koukám, kam všude ti ten ďáblík vleze :s: :00: :00: , je to šikulka teda, tak gratulujeme k mini pidi narozkám, a jen tak dále :k: :k: :one: :c:

In reply to by Borůvka

nejlepší je ta v peřinači :s: :s: :s: j my valčíme dobře..hrozně to letí, ani se to nezda..zatím je vše v pořádku..až na ty bilkoviny v moči ale mam je od začatku těhu a sestřička říkala že je to 100% z výtoku, protože je to jen malililinko...taky se mi pořád zvedal tlak co poradna to vysokej..130/80 a naposledy 145/80..no ale ted sem byla na 3D UTZ a nechala si tlak změřit jen tak a ejhle jen 120/80 :dance: sestra říkala že to je asi stresem v poradně tak se mi zvedne vždycky, ale že jdu dneska do "kina" tak sem v pohodě :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka