Nutrilon extra -prosím o radu-

06.12.2008

Ahojky maminy chtěla bych se zeptat kolik vypijou vaší prckové mlečka malemu je 7tt,- a už mi breči po 120,-ml
Zda se mi abych mu davala 150ml je hodně ,ale co mám dělat?
važí jenom čtyři a pul kg,- ale je hodně aktivnej přes den furt řadí tak mi každej řika že to prostě rychleji ze sebe spálí...ted zase nevím jestli nebrečí kvuli něčemu jinemu a jidlo prostě vezme i když má dost? když skončime s jidlem tak se steka a saje dudlíka- (tak asi má furt hlad?)
vím jsem trochu ..... ale nevím si rady protože mam prvního prcka a hlavně v navodu je že 150ml by měl pít až ve třeh měsícih...
děkuji za važe rady...
Ještě mi radily že mam dělat malemu vločky ale to se mi zda moc brzo?

Kliknutím vložíte smajlíky:

jenže po něm začal asi po týdnu blinkat,tak jsme přešli na arko..dávala jsem mu 120ml a taky jak říkáš řval..tak mu dávám 150ml..a ikdyby měl plnou flašku tak by to do sebe natlačil...taky nám je 7 týdnů...malej váží 5,5kg.já to nebrala to dávkování podle týdnů,ale podle kg...pole týdnů by malej měl snad vypít 90ml....a to by se mi vysmál kdybych mu to dala :)

In reply to by maki.99

tak to jsi mě utěšila :-)
malej mi po tom taky furt blinka ale doktorka řekla že mu to mam nechat,-
chtěla jsem se zeptat ten nutrion co ted davam je 1. ale vím že je i nutrion 3 ale to je asi od pul roka?
a to arko.. je co za jidlo?

In reply to by maki.99

už vím, to jsem taky zkoužela proti tomu oblinkavaní malej stoho taky nemohl kadit a pak kakal s moji pomoci stuhle hovinka a i s krví tak jsem se znova vratila na ten nutrilon extra,

In reply to by maki.99

už vím, to jsem taky zkoužela proti tomu oblinkavaní malej stoho taky nemohl kadit a pak kakal s moji pomoci stuhle hovinka a i s krví tak jsem se znova vratila na ten nutrilon extra,

Ahojky, já řešila to samý, pořád řval hlady...narodil se jako 4,5kilový dítě, takže prostě baští hodně. V 7 týdnu mu klidně dávej co snese. Já to taky řešíla podle těch debilních tabulek na nutrilonu a je to k ničemu, měl hlad!!!
Malýmu bude zítra 8 týdnů a dneska poprvý dostane slabý vývar z vloček, takže uvidíme.
Ten nutrilon extra, já ti nevím, my ho taky dávali, ale v kombinaci s ha nutrilonem, jednou ráno a jednou na noc, ale fungovalo to. Udajně je tenhle nutrilon pro děti, co nevydrží dýl jak dvě hodiny bez jídla. Malýmu ale chutnal. Ted jsme přešli na normální jedničku a řekla bych nic moc.
Takže, klidně mu dej co snese. jen by ti za celý den neměl vypít víc jak jeden litr mlíčka.
Taky si to můžeš spočítat. 4500 gramů vydělit jednou šestinou, vyjde ti, kolik by měl na svou váhu vypít za den. Piš si každý krmení, koliik vypil a uvidíš. Já to na radu jedný maminky zkusila a dopočítala jsem ještě mín, než by měl bumbat. Takže se neboj, dej mu co potřebuje. A ty vločky klidně zkus, já do toho jdu dneska taky.
A ty tabulky vážně neřeš. Drž se jen dávkování, voda plus mlíko, abys to neměla řidší a nebo zase hustší, aby sis ho neucpala :-)
Dej mi pak vědět, jak vám to jde...¨¨PA Wiki a Štěpula

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka