tragické pečení cukroví..

06.12.2008

adámek byl unavený, tak jsem se těšila, že se naobědvá a půjde spát.. vše vycházelo dle plánu a adámek ihned po položení do postýlky usnul.. připravila jsem si věci na pečení a že si pustím koledy v pc.. jak jsem to zapnula, pes nevěděl co se děje, začal štěkat a adámek byl vzhůru.. byla jsem naštvaná na sebe, nasraná na psa a řvala jsem jak malá - vzteky.. no tak jsem si říkala.. dám ho do ohrádky, bude si hrát.. jo, měl hysterickej záchvat a já ruce od těsta.. prostě jsem to ignorovala a dodělala to těsto, když už jsem začla.. po asi třech letech jsem se rozhodla zase péct a takhle to dopadlo.. teď se těsto uleží v ledničce a ve tři jdu pokračovat.. jsem zvědavá, jestli to bude zase s doprovodem..

My budeme píct s tchýní..zítra jde naposledy do práce, tak pak už se asi do toho brzy pustíme...je to fajn,protože když Monča bude kňourat, tak jedna můžeme chovat..:-)

In reply to by Borůvka

když jsem šla péct, adámek spal a zbyňa hlídal psa, aby neštěkal :-) povedlo se mi to, pekla jsem vanilkové rohlíčky :c: vzala jsem vzorek ke tchýni, vezmu vzorek mamce a babice, zbyňa jestli prý si může vzít k čajíku a tak budu péct znovu :-) ale chtěla jsem hlavně zkusit jaké budou, protože je to recept z internetu, ale fakt jsou ňám ňám, jak by řekl adámek :s: chci upéct celkem asi pět druhů :-) mám sama ze sebe radost :///:

In reply to by Martii

NO určitě, neboj se :) Dej mu to po kouskách, ono se to hned rozplyne na jazýčku a čajík měj připraven, kdyby něco :) Jen aby mu to nezachutnalo jak Marťasovi a nemuselas ho krmit furt! Hááám háááám.... malý od sestřenky chtěl takhle neodbytně česnek. Tak mu dala. A on chtěl znovu - my mysleli, že padnem :s:

In reply to by Andělína

no snad mu to nijak neublíží.. tuhle jsem mu vařila domácí brambor a normálně to nechtěl.. ale jak mám nějakou ňamku pro dospělé, tak se vrhá :s: je to lump!

In reply to by Andělína

od těch 9 měsíců se chystám ho nahodit na dospěláckou stravu, teda samozřejmě postupně a pomalu, ale skončíme se skleničkama a budu vařit :-) já ale taky myslím, že teď už ochutnávat může.. je to moje sluníčko!!! :c:

Ahoj Martii .. :) já si pečení nechala na víkend 13.prosince.. sejdem se u tety>> já , mamka , babička a přítel zůstane doma s Míšou.. je to nejlepší.. za den všechno stihnem napéct a pak se o cukroví rozdělíme.. :) bude to fajn.. každý rok takhle pečem.. otevřem si lahvinku červeného a je to.. :) takže pokud máš třeba nějakou kamarádku , nebo někoho z rodiny, určo vám to půjde od ruky : ) va chlap ať hlídá :)

In reply to by wesna..

já se na to těšila i sama, fakt :-) akurát mi to takhle hloupě kixlo :-) no až půjdu na to pečení, tak už bude chlap snad doma a bude se áďovi věnovat :-) víš, já jsem taková ta paličatá, co chce dokazovat pořád někomu něco :s: a tak se těším, až bude rodinka (hlavně mamina a babička) valit oči :c:

In reply to by Martii

no jasně.. já bych si třeba taky sama napekla.. ale takhle je to fajn, že se toho hodně stihne a budem mít víc druhů cukrovíčka.. :) taky se těším.. ta vánoční atmosféra.. snad si jen teta napustí toho nasnesitelného "božského" Káju ... :!k: :!k: raději vemu koledy co tady mám na cd :D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka